Összeálltak a Mentorok háza-szakasz x-faktoros kiesői

Vágólapra másolva!
Háromórás koncertet adtak a napokban egy pesti szórakozóhelyen az X-Faktor huszonnégyes mezőnyébe bejutott, de az élő show-kban már nem szereplő énekesek.
Vágólapra másolva!

Egy budapesti szórakozóhelyen háromórás koncertet adtak január elején azok az énekesek, akik az X-Faktor-ban eljutottak egészen a Mentorok háza című szakaszig, tehát a legjobb huszonnégyig, ám végül nem léphettek fel az élő show-kban, mert a mentorok másokat vittek magukkal.

Kádár Szabolcs a Fókusz-nak elmondta, hogy elkészült az első videoklipjük, amely a műsor nélkül létre sem jött volna. Vadász Alexa elmesélte, hogy a Karma nevű formációnak vége, Németh Katica pedig politológiai tanulmányairól számolt be. Szirota Dzsennifer Nyíregyházán tanul, helyben zenekara van, de Budapesten is összejöhet neki egy formáció. A legtöbb megkérdezett kacérkodik a gondolattal, hogy idén ősszel elindul a második sorozatban, vagy kihagy egy-két évet, és később tesz egy újabb próbát.

A koncertet megnézte az egyik mentor, Keresztes Ildikó is (mint mondta, most is megkönnyezte a produkciókat), de fellépett a tizenkettes döntőbe jutott Szabó Mariann, Nagy Feró korábbi mentoráltja is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!