Olivér: Mint egy májbeteg bűvész, úgy néztem ki a párbajon

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 újabb kiesője úgy véli, hogy összeomlott volna, ha visszakerül a villába, így örül, hogy kiesett a játékból. A párbajon szerinte nagyon rosszul nézett ki, de nem ezen múlott semmi - lélekben már pár nappal korábban feladta a harcot, elfogyott az ereje. Az RTL Klub Reggeli-jében mesélt élményeiről.
Vágólapra másolva!

"Béci nagyképűbb lesz, mint eddig, saját magát fogja gyengíteni eztán. Gratulálok neki, de a nagyképűség és az önteltség hosszú távon nem kifizetődő" - magyarázta a VV4-ből szombaton kiesett Olivér, aki szerint semmi meglepő nem történt: ő nem tette magát oda a párbajon, de előtte sem, és napokig azt szajkózta, hogy ki akar menni. "Elfogyott az erőm, és ez ellen nem tehettem semmit. Összeomlás lett volna, ha visszakerülök, így a legnagyobb öröm, hogy itt tudok ülni a Reggeli-ben. Az én ideim sincsenek kötélből. Sokkal többet kapok itt kinn, mint ha benn maradok."

Nem szerette volna lerombolni azt a képet, amelyet addig felépített, márpedig ha visszament volna, akkor már nem lett volna önmaga. Visszanézve a párbajt, úgy vélte, hogy a smink miatt úgy nézett ki, mint egy májbeteg bűvész - de ezen nem múlott semmi. A bentiek közül Alekosz hiányzik majd neki főleg, mert szerinte "fantasztikus pali", aki meg tudja csinálni azt, amit sokan mások nem: tud helyettesíteni. Olivér szerint Béci támasz lehet neki, annak ellenére, hogy pont a barátját ejtette ki.

Az RTL Klub szerelmi drámát is csinált a műsorból, többször mutatták a show alatt Olivér párját, akit megingattak az összefoglalókban látottak. "Intim módon nem érintettem meg benn egy nőt sem. Nincs az a fődíj, lehetőség, amire megéri elcserélni a boldogságot" - mondta erről a villa nagy taktikusa, aki szerint Enikő azért vonult ki a stúdióból, mert öt-hat fotós az arcához közel kattogtatta a fényképezőgépet. "Ő tudatta velem, hogy nagyon szeret, de az arca mindent elárult, feszültnek láttam" - elemezte a látottakat.

Olivér elmondta, hogy karácsony környékén már ki akart jönni a villából, ahogy a Kristóf elleni, megnyert párbaj után sem volt biztos benne, hogy hosszú időt kibírna a játékban. "Senki nem tudja átélni, milyen benn. Az élet az életben, így hívtuk, és meg kell élni, hogy megtudja valaki" - elmélkedett a villalétről. Úgy látja, hogy benn, az elzártság miatt mindenki nagyon intenzíven él meg érzelmeket, emocionálisan egy nap alatt él át annyit, mint más kinn két-három hét alatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!