Elmaradt nászút miatt perelnek a Négy Esküvő nyertesei

Vágólapra másolva!
A Viasat3 2010 őszén bemutatott realityjének, a Négy Esküvő-nek nyertesei még mindig nem kapták meg fődíjukat, az álomnászutat.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 2010 őszén mutatta be a Négy Esküvő című realityt, melyben négy pár házasodott össze a kamerák előtt, a végén pedig a menyasszonyok szavaztak, hogy melyikük esküvője volt a legjobb. A fődíj egy álomnászút lett volna - Zanzibárra vagy Mauritiusra -, ebből viszont az Aeroviva Holidays utazási iroda csődje miatt nem lett semmi. A párok azonban nem az irodával, hanem a gyártóval, a Q-Art Művészeti Kft.-vel kötöttek szerződést, de a céghez eddig hiába fordultak kártérítésért.

A négy házaspár közül csupán egy hajlik a peren kívüli megegyezésre, a másik három július 14-én közösen jelentette be, hogy beperli a Q-Artot. Az egykor áhított nászúton ma már egyikük sem tudna egykönnyen résztvenni: az egyik párnak gyermeke született, és a másiknál is útban van a baba; a harmadik pedig az Egyesült Államokba költözött, pontosabban a feleség követte oda amerikai férjét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről