A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Nagyon rossz volt, azt hittem, álmodom - bosszús a Megasztár kiesője

Megasztár, Réti Nóra az első kieső
Vágólapra másolva!
Réti Nóra volt az első, aki távozott a 2012-es Megasztár-ból: erősen meglepődött azon, hogy őt küldték haza a tehetségkutatóból, mert egy nappal korábban még csak nem is gondolt a kiesésre.
Vágólapra másolva!

Szűcs Ádám új lehetőséget kapott, hogy bizonyítson a Megasztár-ban, Réti Nóra azonban nem, így utóbbi lett a hatodik széria első kiesője. "Bíztam Falusi Mariannban, de amikor kimondta, hogy nem én megyek tovább, nagyon rossz volt, azt hittem, álmodom. A végén, amikor hárman maradtunk, felkészültem rá, hogy kieshetek, de a csütörtöki próbán például eszembe sem jutott" - nyilatkozta a Mokká-ban.

Réti Nóra úgy érzi, hogy nem volt a legszerencsésebb a dalválasztás, nem neki való volt a szám témája miatt, de úgy látja, kihozta belőle a maximumot. "Biztos jobb teljesítményt fogok nyújtani három év múlva, van még hova fejlődöm. Az a kritika viszont, hogy csak egy kislány vagyok, soha nem tetszett, ráadásul a mai 17 évesek nem úgy néznek ki, mint én, hanem nálam idősebbnek. De nem a magas sarkún múlt, azt is kritizálták, mit énekelek" - tette hozzá.

Forrás: TV2 sajtószoba

A kiesést éjjel megkönnyezte, csomagoláskor volt némi sírás, mert alig pár napot lakhatott csak a többiekkel. Réti a műsorban elmondta, hogy nem hagyja abba az éneklést, a zenélést, és kiesése óta volt már megkeresése is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!