A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Oscar-díjas színésznő játssza Charlie Sheen szellemét

Vágólapra másolva!
Egy Oscar-díjas, Golden Globe-díjas és kilencszeres Emmy-jelölt színésznő, Kathy Bates alakítja majd Charlie Harper szellemét a Két pasi - meg egy kicsi-ben. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy kiderül pár részlet egy későbbi epizódból.
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjas Kathy Bates alakítja Charlie Harper szellemét az itthon a Viasat3-on szép nézettséggel futó Két pasi - meg egy kicsi-ben. Mint korábban megírtuk, számos vita, botrány után a produkció szakított a csajozós életművészt alakító Charlie Sheennel, karakterét pedig likvidálták.

A Warner Bros. TV és a CBS szitkomjának április 30-i epizódjában Alan (Jon Cryer) egy közepesen komoly szívrohamot kap, amelynek következtében kórházba kerül. A deadline.com szerint Charlie - nőként megjelenő - szelleme az ágy mellett tűnik fel.

Forrás: AFP/Getty/Frazer Harrison

A színésznőt a Tortúrá-n kívül olyan filmekben láthatta a közönség, mint a Dolores Clairbone, a Schmidt története vagy A szabadság útjai. A képernyőn a Sírhant művek-ben vállalt komolyabb szerepet, egy-két epizód erejéig feltűnt az L. A. Law-ban és az Office-ban is, többek közt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!