A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Az eurovíziós selejtező nézettségben verte Schmitt Pál magyarázkodását

Vágólapra másolva!
Március 30-án 1 millió 7 ezer tévéző nézte az MTV-n a köztársasági elnökkel készült beszélgetést - idén ez volt az m1 olyan harmadik műsora, amely egymilliónál több nézőt érdekelt.
Vágólapra másolva!

Az AGB Nielsen mérése szerint március 30-án 1 millió 7 ezer tévéző figyelte az esti Híradó után az m1-en a köztársasági elnökkel készült beszélgetést (egymillió fölötti nézőszáma nagyon régen volt az MTV-nek). Noha pár órával korábban már lehetett tudni, hogy Schmitt Pál nem mond le, az összes tévéző 20,47 százaléka maradt a hírműsor után a csatornán, hogy meghallgassa a magyarázatot.

Miközben a teljes lakosságnál minden ötödik tévéző az m1-et figyelte, a fiatalabb tévézőknél csak 16,3 százalékot ért el a 13 perc hosszú, 19.55-kor kezdődött interjú - de ez is lényegesen jobb, mint az MTV átlaga ebben a műsorsávban, este nyolc körül. Az ötven éves kor alatti felnőttek közül 288 ezren nézték élőben a beszélgetést.

2012-ben a 10 percnél hosszabb műsorok közül a csatornán a február 3-i Híradó vezet, 1 millió 71 ezer nézővel (ekkor ment csődbe a Malév), és Schmitt Pál elé befér még a listán A dal című, eurovíziós selejtezető is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!