Perli a TV2-n panaszkodó villalakót az RTL Klub

cristofel, vv5
Vágólapra másolva!
Cristofel a TV2 Frizbi című műsorában magyarázkodott, de mivel elvileg szerződés köti az RTL Kluboz, nem jelenhetett volna meg a konkurencia talkshow-jában.
Vágólapra másolva!

A nőverés miatt rendőrségi ügybe is keveredett Cristofel, aki a VV5 egyik hamar kiesett, de azóta is sokat szerepelt játékosa volt, a TV2-n panaszkodott, Hajdú Péter műsorába ment el. "A frizbis fellépést azért vállaltam, mert szükségem van a pénzre, magas gázsit kaptam. Most gyűjtök, a családomat akarom segíteni. Az RTL Klubnál nem tudtam beszélni a Veronika-ügyről, nem érdekeltem őket, nem hívtak sehova. Az utóbbi időben egyszerűen tojtak rám. A műsor előtt bezzeg rám tudtak csörögni, és megzsarolni, hogy nem szerepelhetek" - magyarázta a Borsnak Cristofel.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

Az RTL Klub hasonló miatt perben áll Alekosszal is, aki szintén VV-szereplő volt, majd szintén Hajdú Péter meghívására ment át a TV2-höz. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a lapnak elmondta, hogy majd az RTL jogi osztálya eldönti, mit tegyenek, de elöljáróban annyit elárult, hogy többmilliós perre számíthat Cristofel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről