A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Egy óra alatt megváltozott minden az Éden Hotelben

éden hotel
Vágólapra másolva!
Horváth Éva műsorvezető szerint össze sem lehet hasonlítani az első és a második Éden Hotel mezőnyét, ugyanis a május 24-én véget érő széria szereplői kőkeményen taktikáztak, a kapcsolatok pedig néha követhetetlenek voltak.
Vágólapra másolva!

Este vége a Viasat3 valóságshow-ja második évadjának: a hasonló műsorelemek (mint a szabályos időközönként ismétlődő párválasztók) mellett sok különbség volt a két széria közt. Horváth Éva műsorvezető az [origo]-nak elmondta, hogy amikor visszamentek a régiek, azaz Aliz, Ádám és Kristóf, ők is azonnal látták, miben más a két évad.

Forrás: viasat3

"Ez egy sokkal impozánsabb hotel volt, nagyobb térrel, a panorámás medence pedig lenyűgöző hatást nyújtott. Luxuskiszolgálást kaptak a szereplők, minden adott volt a jó játékhoz. Amiben ég és föld volt a kettő, az már a kezdet kezdetén is megmutatkozott: a szereplők hozzáállása igencsak más volt. Az első brigád azt sem tudta, miről szól a formátum, most meg a nap huszonnégy órájában ment a taktika. Volt, hogy reggel megkérdeztem, a stábtól, mi volt éjjel, majd mentem forgatni, de egy órára rá már felborult minden. Ahol addig utálat volt, ott öribarikat találtunk. A szereplők úgy hitték, hogy ki tudják számítani a játékot, de akik nem értek el a fináléig, azok csalódtak" - mesélte kérdésünkre.

Forrás: viasat3

Az emlékezetes játékosok közül Krisztiánt említi, aki eddig Amerikában volt, de a döntőre, a záróbulira visszajött Magyarországra. Horváth Éva nagyon kedvelte még Kírát, aki szerinte vicces csaj volt, de nagyon eltaktikázta magát: állítólag a plusz két kiló, amit felszedett, kikészítette. A műsorvezető szerint óriási lehetőséget kapott, eljuthatott volna a végéig, de elbénázta - kétszer is.

Horvát Éva szerint a stáb szállása más volt Mexikóban, mint Kolumbiában, utóbbi ugyanis a dzsungel szélén, egy eldugott, tengerparti apartmanos szálló volt, messze a civilizációtól, a mexikói, Manzanillához közeli (nagyobb, forgalmasabb) hotel viszont egyfajta "Siófok 2"-ként maradt meg benne, jóllehet, nagy medence és óceánpart is tartozott hozzá. "Az Éden Hotelhez azonban hegyi szerpentin vezetett, 45 percre volt a szállásunktól, és folyamatosan imádkozni kellett, ugyanis velünk szemben kamionok, teherautók jöttek százzal, mellettünk meg szakadék tátongott. A stábszállás nekem nem volt nagyon pihentető, este mindent hallottam a karaokéból, amit diszkó követett, néha bingó is volt, reggel pedig animátor hangoskodott a medencénél. Mégsem cseréltem szobát, mert a szálláson általában a hallban volt csak wi-fi, de a mi szárnyunkon reggelente, valami csoda folytán még volt internetkapcsolat" - emlékezett.

Forrás: viasat3

A számok kedvelőnek pedig pár adat a végére: 32 játékos kalandjait 12 héten át 2 csatorna adta, a Viasat3 és a Viasat6, összesen 96 adás készült. 43 fős stáb dolgozott, több mint 40 kamera napi 24 órás képét figyelve. A játékosok - a stábtól kapott információk szerint - a 12 hét alatt elfogyasztottak közel 1400 banánt, 2200 narancsot, 600 kókuszdiót, 1100 dinnyét, 400 ananászt, 75 kiló guacamolét, 6200 palack fél literes ásványvizet, 350 liter rumot, 180 liter tequilát, 1800 üveg sört. A stáb a szállás és a lokáció közt autózva megtett közel 64 ezer kilométert és a játékosok nagyjából 200 levelet kaptak és olvastak fel.

Az utolsó adásba két pár jutott, május 24-én este derül ki, melyik indul a 25 milliós fődíjért, és erősebb-e a hűség, az adott szó, mint a pénz. A műsor eddig is jó nézettséggel ment, de a keddi 10,2 százalék már egészen kiváló, kétszerese a Viasat3 átlagának.

További képeket itt talál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!