Az egykori Hannah Montana valahogy Ashton Kutcher ágyába került

két pasi - meg egy kicsi
Vágólapra másolva!
A Disney Channel korábbi sztárja a Két pasi - meg egy kicsi-ben kapott szerepet. A képen ugyan Walden ágyán ücsörög, valójában karaktere Jake iránt érdeklődik. 
Vágólapra másolva!

Az egykori Hannah Montana, alias Miley Cyrus Ashton Kutcher ágyában kötött ki, annak eredményeképp, hogy szerepet kapott a Két pasi - meg egy kicsi című szitkomban.

Az énekesnőként ismert tinibálvány egy Missi nevű fruskát alakít, aki Walden (Kutcher karaktere) egyik barátjának a lánya. Missi valójában eltölt egy kis időt a férfi ágyán, de igazából az Angus T. Jones alakította Jake-re pályázik.

A sorozat változatlanul sikeres, nem csoda, hogy főbb arcai a kereseti lista élén tanyáznak. Ashton Kutcher a legjobban kereső sorozatszínész, 700 ezer dollárt kap hetente a Két pasi - meg egy kicsi-ben vállalt szerepe után - írta a TV Guide. Kollégája, a szituációs komédiában Alan Harpert játszó Jon Cryer lett a második, heti 600 ezer dollárral. A harmadik helyen az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály-ban látható magyar származású színésznő található - Mariska Hargitay minden epizód után újabb 385 ezer dollárt talál a számláján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!