A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

2013-ban is marad a fájdalom, a rettegés

Vágólapra másolva!
Talán minden idők legsötétebb, legborzasztóbb sorozata az American Horror Story, amely az első évadnál is nyomasztóbb folytatást kapott. Az FX pár rész után már jelezte is a készítőknek, hogy számít a harmadik évadra - és ebben is szerepelne Jessica Lange.
Vágólapra másolva!

Bejelentette az amúgy is bevállalós, merészebb sorozatokkal operáló FX, hogy kéri az American Horror Story folytatását. A 18-34-es korcsoportban igen szépen teljesítő, kifejezetten sötét, nyomasztó hangulatú thriller újabb szezonja 2013 őszén lesz képernyőn, 13 új résszel. A forgatások várhatóan jövő nyáron lesznek.

Forrás: [origo]

Az valószínűnek látszik, hogy a második évadban szadista apácát alakító, az első szezonért Emmy-díjjal és Golden Globe-bal jutalmazott Jessica Lange feltűnik majd a folytatásban is. Ebben különben nincs nagy meglepetés, ugyanis annak ellenére, hogy minden évad külön sztori, más helyszínen, más karakterekkel, többen visszatértek az új történetbe, csak épp más figurát játszva.

Forrás: [origo]

A második évad a jelenben kezdőik, amikor egy extrém kalandokra fogékony párocska egy lepusztult, nyomorúságos állapotban lévő, évek óta bezárt elmegyógyintézetben nekiáll szexelni, amikor neszekre lesz figyelmes - amiből persze mindig baj van a horrorfilmekben. A logikusan bekövetkező rettenet után időugrás jő, 1964-be kerül a sztori, azokba az időkbe, amikor egy sorozatgyilkos kerül az amúgy is sötét lelkű emberek által irányított, különlegesen nyomasztó diliházba, majd egy túl kíváncsi újságírónőt is lekötöznek és bezárnak egy cellába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!