Zámbó a kapocs az X-Faktor és a Voice között

The Voice tehetségkutató a TV-n, Burai Krisztián, Henderson Dávid
Vágólapra másolva!
A ma este a Voice-ban induló Burai Krisztián az X-Faktor-ból kiesett Fehér Zoltánnal dolgozik - közölte a TV2. Előbbi állítólag Jimmy fiának régi ismerőse, az ifjabb Zámbó volt a közvetítő.
Vágólapra másolva!

Burai Krisztián a meghallgatáson saját nótával jutott be a Voice-ba, a Criminal Lady sikert aratott. A péntek esti Voice párbajában Henderson Dávid ellen csatázik Burai, és őt kérték fel, hogy dalt írjon az X-Faktor-ból kiesett Fehér Zoltánnak. A napokban Zámbó Krisztián közvetítésével, akivel jó ismeretségben van a dalszerző, eljutott hozzá Fehér, hogy írjon neki egy számot.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

"Feljött hozzám Zoli és elkezdtünk egy jó dalt keresni, végül a rockabilly stílusnál maradtunk. A dal el is készült, szerintem elég jó lett, de egyelőre nincs se címe, se szövege. Egy külsősnek vicces lehet, hogy ilyenkor halandzsa angol nyelven vesszük fel a számot és majd valakit felkérünk, hogy írjon hozzá egy rendes szöveget. Én mindig így dolgozom. Király Viktorral és Kállay-Sounders Andrással is dolgoztam már, sokaknak írtam már nótát. A mostani Eurovíziós Dalfesztiválon is sajáttal fogok indulni és legalább négy másik indulónak szerzek dalt" - nyilatkozta a dalszerző.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!