A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem tesz jót a Voice-nak a késői zárás

Légy képben, Sztárok, Fatima nyegle volt és hisztérikus, The Voice
Vágólapra másolva!
Az első élő show csak 1 millió 22 ezres nézettséggel ment a teljes lakosságban: péntek este fél 12-kor van vége, akkor sokan már nem bírnak a tévé előtt lenni.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor-t kerülte ki a TV2, amikor a Voice-ot péntekre tette, ezen az estén azonban a szokásos Aktív-, Jóban Rosszban-adagok miatt csak fél kilenckor tud kezdődni a műsor. Péntek estére sokan elfáradnak, nem tudnak 23.30-ig tévézni, ráadásul a fiatal célcsoport egy része szórakozni megy, nem tévé előtt ül: mindenképp jobb helye lenne szombaton a műsornak, akár a Tények után 19 órától, akár az Aktív Extrá-t követően 19.30-tól. Mivel az X-Faktor-nak vége, üres a szombat, félmillióval többen néznék azon az estén a tehetségkutatót.

Forrás: voice, tv2

A pénteki adás feladata az volt, hogy megállítsa a folyamatosan csökkenő nézettséget, de ez nem sikerült. A november 23-i adást még 1 millió 541 ezren nézték, az utána következőre hatalmas esés következett be - 1 millió 241 ezer néző maradt, azaz eltűnt 300 ezer tévéző. A december 7-i párbajadás 1 millió 191 ezer, az azt követő pedig 1 millió 147 ezer tévézőt érdekelt.

Az első élő adás célcsoportban 27 százalék fölött ment (ez jóval a TV2-es átlag fölötti szám), teljes lakosságnál 25,4 volt. Átlagban 1 millió 22 ezer tévéző ült előtte. Nyilván, ha egy órával korábban érne véget, akkor a számok is javulnának: az X-Faktor végéig még sok, pizsamában lévő, álmosan pislogó gyerek is kihúzta, de a 23.30-as Voice-zárás nekik már késői.

Olvasnivaló: A megtört Fatima és a szétcsúszott Gyöngyösi Tamás is kiesett a Voice-ból

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!