A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Keresztes Ildikó tudja, kik szavaznak a tévéshow-knál

Sztárok, Video, Íme Keresztes Ildikó új orra
Vágólapra másolva!
A volt x-faktoros mentor két fordulót ment A Dal-ban, pedig tudja, hogy az ilyesféle tévéshow-k alkalmával főleg nők szavaznak a férfielőadókra.
Vágólapra másolva!

Másodjára is továbbjutott A Dal-ban Keresztes Ildikó, aki korábban, amikor fiúkat mentorált az X-Faktor-ban, sokat profitált abból, hogy a zenés tévéshow-k alkalmával főleg nők szavaznak, nagy többségben férfiakra. Nem véletlen, hogy mindhárom X-Faktor-t az RTL Klubon fiú nyerte, és a TV2-es Voice végén is négy férfi maradt, a női előadók korábban elhullottak.

Bár az [origo] kérdésére a tévécsatornák elmondták, hogy nincs ilyesféle kimutatás, senki nem megy utána, hogy milyen telefonszámról jött hány szavazat, pontosan kire, és az adott szám kihez tartozik, azért minden tehetségkutató első pár adása után lehet tudni, hogy ki a tinikedvenc fiúcska, akire középiskolás lányok nyomják majd ipari mennyiségben az sms-eket, illetve ki az az érettebb, sármos férfielőadó, aki az elvált asszonyok és fiatal nagymamák voksaira számíthat.

red lemon

Keresztes Ildikó pont azért volt láthatóan roppant ideges, amikor A Dal-ban értékelte őt a zsűri, majd amikor megkérték, hogy kampányoljon maga mellett. "Be kell vallanom, nagyon izgultam. Esélytelennek tartottam magam, hiszen ha valaki, akkor én tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen versenyben inkább a lányok, a nők szavaznak a fiúkra, így szinte meg voltam győződve arról, hogy nem jutok be" - nyilatkozta a Blikknek. A lap szerint Takács Nikolas, Király L. Norbi és a szintén versenyző Baricz Gergő is komoly kampányt folytattak volt mentorukért a Facebookon.

A Dal ötödik adása február 34-én lement (itt olvashat róla), a finálé szombaton lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!