A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Hogy áll a kedvenc sorozatom?

Bones, Dr. Csont, bűnügyi tévéfilmsorozat
Vágólapra másolva!
Az infografikából kiderül, mely széria hogyan teljesített az előző évadhoz képest. Nagy nyertes az Odaát, borzasztó volt a Touch.
Vágólapra másolva!

A Vulture infografikáján az látható, mely sorozat hogyan teljesített 2012-2013-ban a 2011-2012-es évadhoz képest a 18-49-es célcsoportban. Értelemszerűen csak olyan szériák vannak a listán, amelyek legalább második évadjukat fejezték be. A növekvés vagy csökkenés helyenként annak is köszönhető, hogy áthelyezték jobb (vagy rosszabb) műsorsávba, ezáltal új ellenfeleket is kapott.

Az rögtön látszik, hogy az Odaát nagy nyertes, akárcsak a Vámpírnaplók, a Grimm, az Agymenők. A célszemély megismételte előző szezonban elért közönségarányát, így tett a New York-i Helyszínelők is, de utóbbinak ez sem volt elég a boldogsághoz, a sorozatot lezárták, a stáb szétszéledt, mindenki máshol próbál boldogulni.

Ratingben hatalmas esést produkált a Smash és Kifer Sutherland sorozata, a Touch, nem véletlen, hogy mindkettő kaszát is kapott (utóbbi buktájának titokban a 24 hívei örülhetnek, mert 12 résszel visszatér Jack Bauer). Nagyot zuhant a Nikita, a Mentalista, 23%-kal esett, a Helyszínelők és a Gyilkos elmék pedig 15 százalékkal. A teljes listáért klikk a képre!

Forrás: Vulture

A teljes listáért klikk a képre!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!