A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Vasárnap már kiválasztás lesz a Való Világban

VV6
Vágólapra másolva!
Épphogy beköltözött két új játékos, már itt is az első kiválasztás.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este a VV6 szereplői egy tábla előtt vallanak színt, elvileg arra tesznek jelet, akivel nem akarnak együtt élni a díszletház fala között, de a taktikásabb, gondolkodóbb játékosok alaposabban felmérik az erőviszonyokat, és nem a legellenszenvesebb rivális nevét mondják ki. Ez azt jelenti, hogy egy hétköznap kihívás lesz, majd párbaj: ekkor dől el, ki követi Alexát.

A VV1-ben még nem taktikáztak túlzottan a lakók, nem volt minta előttük: Szabolcs volt az első kiválasztott, aki a jólfésült szépfiú imázsával a végén meg is nyerte a játékot. A második széria szereplői sem voltak észkombájnok, nem tanultak az elődök hibáiból: Laci lett az első kiválasztott, meg is nyerették vele a komplett évadot.

VV6, Aurelio pityereg Forrás: RTL Klub

A VV3-ban végre nem egy nagy esélyt, hanem Segalt választották ki elsőre, aki azonmód ki is esett Katka ellenében. A negyedik évadban a hisztérikus Éva lett a közellenség, ő ésszel választott ellenfelet, tehát olyat, akit gyengének vélt: Leonidaszt porolta el. A legutóbbi szériában aztán megint olyan fiú kapta a legtöbb jelet az elején, aki láthatatlan embert alakított, majd a végén majdnem nyert, akkor Csaba kényszerült párbajra, ki is ejtette a nagyhangú Cristofelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!