A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNSalim Omar Gergely
15:58TekvondoOmar Salim-Vito Dell'Aquila
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Limuzinnal várták a hét év után szabaduló villalakót

Vágólapra másolva!
Segal letöltötte börtönbüntetését, egy másik Való Világ-szereplő limuzinnal és sörrel várta.
Vágólapra másolva!

„Az utolsó napot a szabadulók zárkájában töltöttem, edzettem, és már a jövőre gondoltam, nem a múltra. A perceket számoltam. Azt mondják, az ember hétévenként változik, velem is ez történt, és vannak már terveim. Miskolcra megyek haza először, a családhoz" – magyarázta a Blikknek a könyvírást tervezgető Segal, akit régi barátja, Indián várt a börtönnél.

A kopasz, kigyúrt, tetovált Segal a harmadik Való Világ-ban bukkant fel, olyan jeles szereplők mellett, mint Frenki, a volt pornós Pandora, a chippendale Tommyboy vagy Indián. Bulvárlapok címlapja után nyomban a villán kívül találta magát, mert fenyegető stílusát és gyakran érthetetlen dörmögését a tévézők nemigen szerették, az első körben kiszavazták a játékból. Czifra Tamás ezután eltűnt a médiából, egészen 2005 júniusáig, ekkor kapcsolták le egy Hollandiából származó, ötvenmillió forintot érő ecstasy- és kokainszállítmánnyal.

Elmondása szerint nem tudott a kocsiba rejtett kábítószerről, csak azért ment ki Hollandiába, hogy fekete táncosnőket toborozzon tervezett éjszakai mulatójába. Segal és társai ellen végül 650 millió forintos összértékű kábítószerrel való visszaélés miatt emeltek vádat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!