Már keresik az új Éden Hotel játékosait

A második Éden-buli Pesten
Vágólapra másolva!
Ésszel, taktikával lehet messzire jutni. Ki vezesse? Szavazzon!
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, feltámad az Éden Hotel című reality, de nem a Viasat3-on, ahol az első két évad futott, hanem a SuperTV2-n. A műsorra javában zajlik a casting, jelentkezni a TV2-nél lehet, a forgatás pedig még idén megkezdődik. Mivel itt nincs nézői szavazás, a tévézők nem befolyásolják a fejleményeket, így nem kell leadni képernyőn az új eseményeket (mint a Való Világnál vagy a Celeb vagyoknál), így valószínű, hogy csak 2005 elején kerül adásba a sok bikinis nőt és kisportolt felsőtestű fiút felvonultató, Costa Ricában forgatandó valóságshow.

A második Éden-buli Pesten Forrás: Viasat3

A realityt azért szerette a média és a tévéző, mert a taktikus, gondolkodó játékosok tovább benn tudtak maradni. „Én voltam a nagy cselszövő, de ez nekem is csak itthon esett le, amikor néztem az összefoglalókat a tévében. Nekem is újdonság volt. A játékostársaim hallgattak rám, bíztak bennem, jónak látták az általam mutatott irányt. Annyi történt csak, hogy kimentem egy stratégiai játékba, ahol nem jópofizni kellett, nem a nézőknek kellett megfelelni, hanem észnél kellett lenni. Eleinte féltem attól, hogy nem fog menni, de használtam az eszemet. Nagyon nehéz dolgunk azonban nem volt, szerencsére pár eseményt megláttunk, így tudtuk irányítani a szálakat" – mesélte az Origónak Ádám.

„A játék első ajándéka, hogy az ember eljuthat egy ilyen egzotikus helyre, így mindenképp élvezzék az ottlétet. A szövetségesek gyűjtése nyerő lehet. Fontos, hogy mindenki a saját sorsát irányítsa, de ezt egyedül nehéz, ehhez társak kellenek. Ha megvannak a társak, akkor viszont megy a kombinálás, hogy vajon megbízható-e, vagy kettős ügynök. Ne meneküljenek olyan emberi kapcsolatoktól, amelyekben lehet őszinteség, mert igenis kialakulnak igazi érzelmek benn" – mondta lapunknak Kristóf, az első széria győztese.

Alább szavazhat. A híradósokat kihagytuk, és nyilván a Rising Starra átvett Ördög Nóra sem jöhet szóba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!