Bánfalvy Ágnes kiállt Gesztesi Károly mellett

Bánfalvy Ágnes
Vágólapra másolva!
Bánfalvy Ágnes megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágot látott híreken, csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról, ami során kollégája mindig megbízható, színvonalas teljesítményt nyújtott. Gesztesi március 20-án is színpadra áll a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darabjában.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, a Blikk információi szerint kirúgták Gesztesi Károlyt a Jóban Rosszban sorozatból, mert sokszor állt miatta a forgatás. Állítólag azért váltak meg a népszerű színésztől, mert volt, hogy alkoholos állapotban jelent meg a munkahelyén, de az is előfordult, hogy be sem ment, a stáb hiába várta. A lap informátora elárulta, hogy Gesztesivel spicces állapotában még lehetett dolgozni, néhány jelenetet így vettek föl.

Bánfalvy Ágnes megdöbbent a híreken, és közleményben állt ki kollégája mellett. "Karcsi amolyan atyai jó barát az egész társulatban, akire mindig lehet számítani! A karácsonyi vacsoránkra is egy óriási, minden földi jóval megrakott tállal érkezett, hatalmas szíve van" – mondta.

Bánfalvy Ágnes kiállt kollégája mellett Forrás: Bánfalvy Ágnes

"Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című előadásunkat. Holnap este például a Stefánia Palotában adjuk elő, a sajtó munkatársai is nyugodtan jöjjenek el, nézzék meg, milyen remekül játszik Karcsi" – tette hozzá a Bánfalvy Stúdió producere.

Gesztesi és Hujber Ferenc a Ma estére szabad a kecó című darabban Forrás: György Zsolt

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről