A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Akkora pityergés lesz ma az RTL Klubon, mint egy bölcsi első napján

Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik Ildikó (Lilu) beszélgetnek a Keresem a családom című műsorról Kalmár Csabával 2015 június 23-án Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik Ildikó (Lilu) beszélgetnek a Keresem a családom című műsorról Kalmár Csabával
Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik Ildikó (Lilu) beszélgetnek a Keresem a családom című műsorról Kalmár Csabával 2015 június 23-án
Vágólapra másolva!
November 10-én este indul a Keresem a családom, amelyben a készítők évtizedek óta egymástól elszakadt rokonokat, adott esetben ikreket hoznak össze.
Vágólapra másolva!

November 10-én, kedden rajtol az RTL Klubon Lilu műsorvezetésével a főként női célközönségre készült Keresem a családom, amely azt mutatja be, miképp találkozik újfent egymással két testvér, anya és lánya, vagy más rokon: olyan emberek, akik nem látták egymást sok éve. Az első adást volt szerencsénk látni, ebben előbb egy sors által hároméves korban elszakított ikerpár tényleg megható egymásra találásán szipoghat a tévéző, a másik, nem kevésbé érzelmes sztoriban pedig két féltestvér veszi fel a kapcsolatot úgy 30-40 év elteltével.

Sok érzelemre számítsunk Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az igényesen megkomponált, szép vágóképekkel operáló műsor külföldre is elvisz, az első részben mindjárt Dél-Afrikába, később Laoszba is. A néző a műsor alatt szembesülhet azzal a felismeréssel, hogy sok egyszerűnek tűnő, láthatóan nem megroppant ember mögött is komoly családi tragédiák vannak, olyan mély sebek, amelyekről senki nem beszél szívesen, különösen nem egy kamerának. Sokszor pedig egy hűtlen férj, egy alkoholista anya, egy pénzéhes, kapzsi testvér egy-egy döntése jelentős hatással van akár több rokona életére – egyetlen hitelen vagy átgondolatlan döntés sok ízben lavinát indított el, miatta életek szakadtak szét, és kerültek egészen más síkra.

„Ez maga a valóság, csak egy másik vetülete, mint amihez eddig szerencsém volt. Azok a hús-vér emberek, akikkel az elmúlt években dolgoztam, szívesen szerepeltek, és nem zavarta őket, ha az emberek beleláttak az életükbe.

A műsor lényege, hogy jelentkezik valaki, aki keresi az évtizedek óta nem látott szüleit, testvérét, gyermekét, mi meg igyekszünk megtalálni, és összehozni egymással őket, és persze ott vagyunk a találkozás nagy pillanatában" – mesélte Lilu az Origónak. Hadas Kriszta a főszerkesztő, Máté Kriszta a produceri teendőket látta el. A velük készült interjúnkat itt leli.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!