A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Görög Zita visszatér a képernyőre

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Szombaton indul Görög Zitával a Trendmánia a TV2-n, a divat mellett pedig sportról, életmódról, étkezésről, egészségmegőrzősről is szó lesz majd. A műsorvezető erről és esküvője szervezéséről mesélt.
Vágólapra másolva!

A hétköznapokban nem követi úgy a trendeket, ahogy a képernyőn majd láthatjuk, de mindig figyel arra, hogy színesen öltözködjön. "Azt gondolom, annyi időt töltöttem a divatszakmában, hogy nekem senki ne mondja meg, hogy mit vegyek fel. A műsorral is azt szeretnénk, hogy az emberek egyrészt kiszakadjanak ebből a szürke, fekete, barnából, másrészt pedig, hogy merjék vállalni önmagukat és fel merjék venni azt a ruhát, amit szeretnének, ki merjék próbálni azt a sportot, ami érdekli őket."

A magánéletben kedveli a színeket, úgy véli, ezért is tud hiteles lenni a műsorban, ahol rászól az emberekre, hogy hagyják a feketét. "Megpróbálunk minden korosztályt megszólítani és azoknak is újat adni, akik nagyon követik a divatot és azoknak is, akik kevésbé."

Görög Zita a TV2 képernyőjén folytatja műsorát Forrás: TV2

Leginkább a stáb miatt élvezi a forgatásokat, de sok olyan emberrel is találkozott a Trendmániá-nak köszönhetően, akikről korábban nem is hallott. "A legemlékezetesebb forgatáson egy ugrókötelező világbajnok tanított a praktikákra, végül sikerült megcsinálnom" - mesélte a Mokkában.

Párja a születésnapján kérte meg a kezét, és már az esküvőt szervezik - az időpontot nem árulta el, akár holnap vagy két hét múlva is megtarthatják az esküvőt.

"Évekkel ezelőtt úgy indultam bele a párkeresésbe, hogy olyat keresek, aki 100 százalékban elfogadja a gyerekeimet, és akit ők is elfogadnak. De rájöttem, hogy ez akkora elvárás velük szemben, hogy inkább olyan párra vágytam, akivel közösen mindent meg tudunk oldani. Mellém olyan erős ember kell, aki e problémákkal, hullámokkal megküzd. Nem gondolkodtunk azon, hogy titokban vagy nyilvánosság előtt tartjuk-e az esküvőt, amilyen hektikusak és temperamentumosak vagyunk az is lehet, hogy egyszer csak bemegyünk valahova és összeházasodunk. "

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!