A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bíróság elé állt Gyabronka József, Móka Miki

Gyabronka József
Budapest, 2015. január 19. Gyabronka József Bohr szerepében Michael Frayn Koppenhága című drámájának próbáján a budapesti Rózsavölgyi Szalonban 2015. január 19-én. A darabot Valló Péter rendezésében január 21-én mutatják be. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Gyabronka József - aki egykor a második Móka Miki volt a Zsebtévében Levente Péter után - csütörtökön ittas vezetésért állt bíróság elé.
Vágólapra másolva!

A Jászai Mari-díjas művészt tavaly december 18-án éjfél előtt igazoltatták a Vámház körúton. Az alkoholszonda jelzett, így a jogosítványát azonnal el is vették az intézkedő rendőrök, akik fel is jelentették. A Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön gyorsított eljárással tárgyalta az ügyét – írta a Blikk.

Gyabronka József színpadon népszerű Forrás: MTI/Kallos Bea

Az ügyvéd szerint Gyabronka már a helyszínen elismerte felelősségét, 39 éve vezet balesetmentesen, emellett négyéves gyermekéről és ágyhoz kötött beteg édesanyjáról gondoskodik, éjfél előtt pedig alig volt forgalom, így csak csekély mértékben veszélyeztette a közlekedőket.

A személyi körülményekre és a megbánásra való tekintettel 204 ezer forint pénzbüntetést állapított meg a bíróság, emellett a színészt öt hónapra eltiltották a járművezetéstől.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!