A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Házhoz megy a TV2 az új szereplőkért

Ördög Nóra
Ördög Nóra lesz az egyik műsorvezető
Vágólapra másolva!
Új tehetségkutatót indít ősszel a TV2, már bőszen keresik a szereplőket.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a TV2 új tehetségkutatót indít Star Academy címmel, az eredeti, holland formátumot már több mint 50 országba eladták. A magyar csatornára ősszel érkezik a a reality elemekkel színesített műsor, már keresik az első széria szereplőit. A csatorna Ördög Nórára és Majkára bízta a show vezetését.

Ördög Nóra lesz az egyik műsorvezető Forrás: Nanasi Pal

Az énekesek castingja elkezdődött, június 10-től pedig tovább folytatódik vidéki városokban. A helyszínek közt van Pécs, Szeged, Debrecen, Békéscsaba, Miskolc és Nyíregyháza is - a műsor közösségi oldalára sorra kerülnek fel az újabb városok.

A Star Academy-re videókkal is be lehet jutni, a produkciókat fel kell tölteni az Instagram @staracademytv2 oldalára #staracademytv2 hastaggel, a csatorna pedig felveszi a kapcsolatot a jelentkezőkkel.

A műsornak hétvégenként lesznek az élő adásai, amikor az énekesek összemérik a tudásukat, hétközben pedig napi összefoglalókat láthatunk majd arról, hogy miként telnek a napjaik a Star Academy házban, ahová beköltöztetik őket. A zsűri döntése mellett a nézők szavazatai is számítanak, a győztes végül 40 millió forint értékű nyereménnyel távozhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!