A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Többen keresték a pucér magyar nőket, mint a Sztárban sztárt

Ádám keresi Évát
Vágólapra másolva!
A Google minden év végén közzéteszi a keresési toplistákat, amelyek a keresőbe világszerte beírt több trillió kifejezést összesítik. A globális lista mellett idén több mint 70 országos lista is készült. A népszerű kereséseket a Google egy összetett statisztikai módszerrel méri, mellyel az év új kedvenceit, érdekességeit és feltörekvő sztárjait azonosítja be. Mi most a magyar tévés kereséseket mutatjuk be.
Vágólapra másolva!

2016-ban Magyarországon a tévéműsorok közül legtöbben az X-Faktorra kerestek rá: ez a műsor pár hete vezeti is a legnézettebb adások listáját, jóllehet, messze már a kétmilliós nézettség – ilyen manapság már álom itthon. Második lett a Google keresési listáján a vasárnap befejeződött Való Világ 8. évadja, harmadik pedig a TV2 őszi show-ja, a Star Academy.

Ádám keresi Évát Forrás: Viasat3

Negyediknek ott a listán az Ádám keresi Évát, ez tavasszal ment a Viasat3-on, és meztelen emberekről szólt, akik egy lakatlan szigeten ismerkednek, próbálnak párt alkotni. Utána a sorban jön a Nagy Duett, a Nyerő páros, a Farm, tehát a valóságshow-k továbbra is izgatják a tévéző magyarokat, bármennyire is szitokszóvá vált ez itthon pár évvel ezelőtt.

Az X-Faktor lett az első Forrás: rtl

A közmédia műsorai közül csak A Dal 2016 került be a top 10-be, emlékezhetünk, Freddie nyerte a magyar válogatót, nagy reményekkel ment ki eurovíziózni, de csak 19. lett. Az Édes Élet is ott a tízben, ahová még befért a Sztárban Sztár – amely viszont két hónapon át vezetett nézettségben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!