Újra képernyőn lesz Kandech Evelyne

Sikítófrász
Vágólapra másolva!
Csütörtök este új résszel folytatódik a Sikítófrász, újabb két csapat küzd egymással a karaoke versenyben. Ismerős arcok tűnnel fel a mezőnyben, például ott lesz a rég látott Kandech Evelyne is.
Vágólapra másolva!

Kandech Evelyne a Megasztár első szériájában tűnt fel még 2004-ben, az elmúlt években nem nagyon lehetett hallani róla.

Az énekesnő csütörtök este újra képernyőn lesz, bevállalta a Viasat3 éneklős, celebszivatós műsorát, a Sikítófrász-t. Vele együtt olyan ismert emberek próbálkoznak az énekléssel, mint Czutor Zoli, Molnár Andi, Gyurcsik Tibi, VV Viki és Benji.

Forrás: VIASAT3/Hornyák Dániel

A háromfős csapatoknak úgy kell teljesíteni a feladatokat, hogy közben énekelnek. A játékosokat különböző módokon igyekeznek összezavarni, megfélemlíteni és elborzasztani, a lényeg azonban az, hogy ne hagyják abba az éneklést, miközben kiállják a próbákat - sikítani persze lehet, sőt, kötelező a műsorban.

Forrás: VIASAT3/Hornyák Dániel

A Sikítófrász-t Lakatos Márkra bízta a csatorna, a zsűriben pedig négyen kaptak helyet: Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals pontozza a látottakat, a következő adásban kiderül, hogy Molnár Andiék mire képesek, mennyire ijednek meg a kígyóktól és rovaroktól.

Forrás: VIASAT3/Hornyák Dániel

A zsűri az adások végén a hat produkciót külön-külön értékelve hirdeti ki a győztes csapatot, akik végül még egy dalt előadhatnak. Az utolsó éneklés célja, hogy minél több pontot gyűjtsenek, így pedig minél nagyobb támogatást juttassanak egy kiválasztott szervezet vagy alapítvány számára.

Forrás: VIASAT3/Hornyák Dániel
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről