Benny Hillt is szexuális zaklatóként nevezték meg

Vágólapra másolva!
Hazel O'Connor egy negyvenegy évvel ezelőtti esetet elevenített fel.
Vágólapra másolva!

A most 62 éves énekesnő egy 1976-os esetről mesélt, amikor meglátogatta Hillt, munka reményében. Ott a komikus állítólag arról beszélt, hogy a „lányai gondoskodnak róla", és az iránt érdeklődött, a műsorába jelentkező jövevény is megtenné-e ezt. A Mirror sztorija szerint a lány felháborodott, távozni kényszerült, ekkor Hill még megpróbálta megcsókolni. Ellökte magától a férfit, és elhagyta a lakást. „Amikor azt mondta, hogy gondoskodnak róla, én tudtam, hogy szexet jelent" – magyarázta.

Benny Hill védekezni már nem tud, 1992. április 20-án, tévézés közben, szívinfarktus következtében halt meg az angol tévés komikus. Szexistának és rasszistának is tartották kritikusai, és még békében sem nyugodhatott, mert a sírját feltörték, ékszerek után kutatva. Műsorait számos ország átvette, és itthon is hatással volt a tévés humorra.

Hazel O'Connor brit énekesnő, dalszerző, színésznő

A magánéletéről nem sokat mesélt, felesége nem volt, gyerekeiről a sajtó nem tudott. Állítólag két nőnek is tett házassági ajánlatot, de egyik sem ment hozzá. Azt pletykálták róla, hogy meleg, de ha erről kérdezték, nevetve tagadott. Itt írtunk róla hosszabban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről