A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Cárnő, Batwoman, erdei szörny - Tíz új sorozat októberre

Anne Hathaway, Modern Love
Vágólapra másolva!
Októberben is érkeznek izgalmas sorozatok az Egyesült Államokban, jön például a Batwoman és a Watchmen sorozatváltozata, ismét nyomoz Nancy Drew, a tini detektív, miközben a Bourne-filmek előzményét, illetve Nagy Katalin korát is megismerhetjük. Közös sorozatban szerepel Anne Hathaway és Tina Fey, de például Kaley Cuoco is új munkát kapott: íme, tíz izgalmasnak tűnő széria az októberi kínálatból.
Vágólapra másolva!

Nagy Katalin (október 3-4., HBO Go és HBO)

Az Oscar-díjas Helen Mirren főszereplésével készült négyrészes dráma az Oroszország fölött a 18. század csaknem felében teljhatalmat gyakorló cárnőt, Nagy Katalint mutatja be, főleg az utolsó időszakra koncentrálva, amikor az uralkodónő szenvedélyes viszonyt folytatott Grigorij Patyomkinnal (Jason Clarke). Botrányok, intrikák és súlyos konfliktusok közepette különleges viszony alakult ki közöttük, miközben együtt teremtették meg a modern Oroszország alapjait.

Batwoman (október 6., CW)

Természetesen a címbeli szuperhősnőről szól a történet, saját sorozatot kapott Ruby Rose, aki a Supergirl-ben, a Flash – A Villám-ban, A zöld íjász-ban és A holnap legendái-ban már felbukkant karakterként. Az új széria ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a fent említettek, a készítője Caroline Dries, aki többek között a Smallville-en és a Vámpírnaplók-on dolgozott korábban.

Nancy Drew (október 9., CW)

Szintén ismerős lehet a címszereplő tini detektív, a figurája ugyanis 1930 óta jelenik meg különféle könyvekben, és már 1938-39-ben készült több film a történeteiből. 1995-ben indult egy tévésorozat is, amelyben Tracy Ryan játszotta a lányt, majd Emma Roberts is megszemélyesítette 2007-ben a Nancy Drew: A hollywoodi rejtély-ben – most az eddig csak két vendégszerepben látott Kennedy McMann alakítja, akinek így ez lesz az első komolyabb munkája.

The Birch (október 11., Facebook Watch)

Horrorsorozat egy azonos című rövidfilm alapján, amely már 10 millió megtekintésnél jár a Crypt TV Facebook-oldalán. A történet középpontjában egy mások által sokat piszkált srác áll, aki az erdőben különös védelmezőre bukkan egy emberszerű fa formájában – a szörny ugyanis mindenkit elintéz, aki a fiúnak rosszat akar.

Treadstone (október 15., USA Network)

Az USA Network nagyon bízik a projektben, hisz a pilot bekérése nélkül, egyből megrendelte a teljes évadot, amely a Bourne-filmek, vagyis A Bourne-rejtély és folytatásai előzményét mutatja be. A széria egy titkos kormányprogramról szól, amivel alvó ügynököket képeznek ki, a projektért a Hősök alkotója, Tim Kring felel.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk öt új sorozatot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!