Curtis felesége részleteket árult el a két rapper közti viszonyról

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtis felesége testközelből nézte végig a két rapper barátságának felbomlását, most mesélt először arról, hogy élte meg a történéseket.
Vágólapra másolva!

Széki Kriszti és Curtis három évvel ezelőtt jöttek össze, akkoriban Curtis és Majka szinte állandóan együtt voltak, több időt töltöttek együtt, mint a családjukkal. "Hétből öt napot úton voltak, de ezt nem bántam, mert láttam, mennyire szeretik egymást, sikeresek, és imádják őket a rajongók" - mesélte a Bestnek.

Tavaly nyáron Curtis nagyon mélyre csúszott kokainproblémái miatt, függősége pedig odáig vezetett, hogy Majka egy koncerten jelentette be, hogy külön folytatják. "Derült égből villámcsapásként érte a hír. Úgy éreztem, minden összeomlik körülöttünk. Megértem Peti döntését, mert abban igaza volt, hogy egyszerűen már nem lehetett úgy dolgozni, ahogy Ati akkor élt..." - árulta el.

Forrás: Curtis / Instagram

Curtis nem értette Majka döntését, de mikor párja is azt mondta, hogy szakít vele, ha nem változtat, az elvonó mellett döntött.

Az elmúlt több mint egy év sok fájdalommal járt. Az viselt meg a legjobban, amikor Ati az elvonón volt, én pedig egyedül otthon...Ráadásul még azt sem tudta senki, hogy gyermeket várok. Azt a borzasztó sok idegeskedést és rossz érzést csak én láthattam, és szívből örülök, hogy ezen már túl vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy ez a békülés Majkával egy életre szól" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!