Sztárok, akik 2020-ban már nem kapnak munkát Hollywoodban

Horizontal ACTOR CLOSE-UP HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on June 12, 2013 US actor Kevin Spacey watches as France's Nicolas Mahut plays Scotland's Andy Murray during their ATP Aegon Championships tennis match at the Queen's Club in west London. - Oscar-winning US actor Kevin Spacey is facing a felony charge for alleged sexual assault of a teenager in a bar in 2016, US media reported on December 24, 2018. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Nemrég még a csúcson voltak, de eljátszották az esélyüket: zaklatási vagy más peres ügyük, rasszista megjegyzésük, netán nehéz természetük miatt kiestek a hollywoodi kosárból. Kevin Spacey vagy a vesztegetéssel vádolt Lori Loughlin az amerikai film- és tévéiparban aligha fog szerepet kapni a közeljövőben, de akadnak mások is, akiket jövőre valószínűleg már nem fogunk vásznon vagy képernyőn látni.
Vágólapra másolva!

Kevin Spacey

Harvey Weinstein karrierje mellett az övé sínylette meg leginkább a Hollywoodban kirobbant szexuális zaklatási botrányt (mindketten nagyon komoly zaklatási ügyekbe keveredtek); sorozatából, a House of Cards-ból azonnal kirúgták, miután napvilágot láttak az ellene felhozott vádak – miszerint fiatalkorú fiúkat molesztált –, majd A világ összes pénze című filmből is távoznia kellett, az addig leforgatott jeleneteit Christopher Plummerrel vették újra.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Spacey ellen az egyik vádat ejtette a bíróság, egy másik vádlója pedig meghalt pár hónapja, új színészi munkát azonban ennek ellenére sem ajánlottak neki Hollywoodban – csak Európából, illetve Oroszországból keresték, elképzelhető, hogy kénytelen lesz kontinenst váltani.

Lori Loughlin

Felicity Huffmannal együtt belekeveredett az amerikai elit egyetemek körüli vesztegetési botrányba, a Született feleségek színésznőjével ellentétben azonban sosem ismerte el a bűnösségét, és a beszámolók szerint a bírósági tárgyalásokon is fennhordta az orrát – ami várhatóan nemcsak a büntetését fogja növelni, de a megítélésének sem fog jót tenni.

Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A Hallmark Channeltől már kirúgták, és az utolsó évadban már a Netflix sem számít rá régi sorozata, a Bír-lak folytatásában, a Fuller House-ban. Nem valószínű, hogy a közeljövőben bárki is foglalkoztatná, ráadásul jövőre már valószínűleg börtönben is lesz, miután a jobb megítélésű Huffmant is (14 nap) letöltendő börtönre ítélték.

Roseanne Barr

A színésznő korábban is ismert volt merész és/vagy kellemetlen kijelentéseiről, a mostani, rendkívül érzékeny médiakörnyezetben viszont csak pár óra kellett ahhoz, hogy egy – egyébként gyorsan törölt – rasszista tweetje miatt kirúgják.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Régi sorozatának, a Roseanne-nak 2018-ban indított új változatát azonnal elkaszálta az ABC, miután a címszereplő egy majomhoz hasonlított egy fekete nőt. A remek nézettségű széria ugyan megmenekült – kapott egy Barr nélküli spin-offot The Conners címmel –, a színésznő azonban egyelőre csak a színpadon tért vissza.

Lapozzon, tudunk még pár sztárról, aki valószínűleg munka nélkül marad egy ideig!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről