Berki Krisztián szerint Hódi Pamela hazugságot terjeszt

Ezek a sztárok szakítottak 2017-ben: Pintér Tibortól Berki Krisztiánig Berki Krisztián Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
A vita oka lányuk Amerikából történt hazautazása.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela a napokban egy Instagram-posztban azt írta, hogy Berki Krisztián megszegett egy közjegyzői megállapodást, és egy kiskorúval küldte haza a lányukat, Natasát az Egyesült Államokból, ahelyett, hogy ő maga szállt volna repülőre:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2020 új kihívások, új célok, új elérések! Ebben az évben szeretném megvalósítani azt az üzletet ami már több éve az álmom! ☺️ Ez az egyik Illetve 2020-ban pontot kell tennem a kislányommal kapcsolatos dolgokra...hiába az 50-50% os felügyelet, szinte semmiben nem egyeznek a nézeteink! Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a megállapodásunk szerint, édesapja haza hozza Amerikából Natit,amit szerződésbe is foglaltunk es közjegyző is aláírt, ez azonban nem teljesült! ( Ez azért kellett, mert első körben fizetett stuardessel, majd egy kiskorúval (Mazsi húgával) szerették volna haza küldeni Natit!, amiket nem engedélyeztem! ) A beszélgetés körülményeit nem fejtem ki, csak ha muszáj! Kértem hiteles iratokkal magyarázzák meg, mutassanak bármit ami bizonyítja, hogy nem tud hazarepülni a lányommal, nem küldték el sajnos! Végül más választásom nem maradt, vagy kint marad a lányom még kb két hetet vagy haza jön Mazsi húgával! Utóbbit választottam, mert hiányoztunk egymásnak és mivel a chekkolás előtt 10 perccel ért az információ, és órák választottak el egymástól! Nem kenyerem a médiát sem titeket ebbe belevonni, de Ők elindították, és mivel tudjátok az előzményeket, így befejezem! Én csak védem magam és reagálok arra, amire kell! A média ezzel jár és ha már elindult, akkor végig viszem! Ui.: nem kívánok a sajtónak erről nyilatkozni, és többet sem mondani, amíg nincs rá okom!

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Berki erre egy élő YouTube-videóban reagált, szerinte Hódi Pamela egyszerűen hazudik: "Csak egyszer gondoljátok végig: az az ember, aki titeket, követőket becsapott, az lehet, hogy nem mindig állít igazat" – mondta.

Berki Krisztián, Hódi Pamela Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Berki azt is közölte, hogy feloldotta a kérdéses dokumentumokkal kapcsolatos jogi blokkot, Pamela így akár a nyilvánosság elé is tárhatja az iratokat. "Csak azért, hogy mindenki számára világos és érthető legyen, engedélyt adtam azon szerződések, megállapodások és közokiratok nyilvánossá tételére, amikben az ő állítása szerint bizonyos dolgok benne vannak és amik szerint én galád módon hibáztam és rosszat tettem" – magyarázta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről