Bay Éva: Nincs puszi, nincs ölelés senkivel

Bay Éva
Vágólapra másolva!
Nyugdíjba vonulása után Bay Éva sokáig nem volt képernyőn, majd több kisebb tévés szereplés után a Life TV-n tűnt fel egy generációs realityben, az Old(s)coolban Esztergályos Cecília és Karda Bea oldalán. A koronavírus miatt egy ideje áll a forgatás, hiányzik neki a munka, de élvezi az otthon töltött időt - árulta el az Origónak.
Vágólapra másolva!

Mivel telnek a napok az otthoni karanténban?

Nagyon jól elvagyok itthon, teszek-veszek, jól érzem magam. Most is épp süteményt sütök, a napokban lesz a férjem születésnapja, most erre készülök. Mindig akad valami tennivalóm, gyorsan elmennek a napok. Várjuk a gyerekeket a hétvégére, de csakis a kertben vagy a teraszon leszünk majd egy kicsit együtt, egymástól távol.

Forrás: Life TV/Old(s)cool

Nem is hagyják el az otthonukat?

Vásárolni járok csak, de akkor is maszkban, gumikesztyűben, szigorúan 9 és 12 óra között, a kijárási korlátozását minden szabályát betartva.

Velük sem járunk most össze, csak a kertben beszélünk kellő távolságból vagy a patakparton. Nincs puszi, nincs ölelés senkivel. Nagyon sajnálom, de elfogadom, hogy ez a helyzet, megtanulunk ebben az időszakban együtt élni vele.

Forrás: Life TV/ Old(s)cool

Hiányzik a forgatás?

Igen, nagyon sajnálom, főleg, hogy azt sem tudni, mikor áll helyre a rend, és mikor tudjuk folytatni a munkát, amit egyébként nagyon szeretek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről