A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Félévnyi házasság után, terhesen válik egy színésznő

Entertainment Weekly And L'Oreal Paris Hosts The 2018 Pre-Emmy Party - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 15: Vanessa Morgan (L) and Michael Kopech attend the 2018 Pre-Emmy Party hosted by Entertainment Weekly and L'Oreal Paris at Sunset Tower on September 15, 2018 in Los Angeles, California. Neilson Barnard/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
A Riverdale-ből ismert Vanessa Morgan férje, Michael Kopech pár nappal az után adta be a válókeresetet, hogy a színésznő bejelentette: terhes.
Vágólapra másolva!

Mindössze hat hónapnyi házasság után válik Vanessa Morgan és a férje, Michael Kopech baseballjátékos. A pár idén januárban házasodott össze, egyébként 2018 júliusától voltak együtt.

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Neilson Barnard

A válókeresetet a férj adta be, az időzítés azonban igen érdekes volt, hisz Morgan csak pár napja, múlt pénteken tudatta a rajongóival az Instagramon, hogy terhes, fiút vár:

Arra már a lapozható bejegyzésben is felfigyelhettünk, hogy Kopech egyik fotón vagy videón sem szerepelt, azt viszont, hogy ő az apa, a People-nek már megerősítette Morgan sajtósa – a válás oka tehát nem az, hogy a színésznő mástól esett teherbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!