Tovább keresik az eltűnt színésznőt

EW and Syfy Celebrate Comic-Con GettyImageRank3
SAN DIEGO - JULY 24: Actresses Naya Rivera (L) and Heather Morris attend the EW and SyFy party during Comic-Con 2010 at Hotel Solamar on July 24, 2010 in San Diego, California. John Shearer/Getty Images for EW/AFP
Vágólapra másolva!
Naya Rivera kolléganője és barátnője, Heather Morris levelet írt a hatóságoknak, szeretne részt venni az eltűnt színésznő keresésében.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban írtuk, 33 évesen eltűnt, valószínűleg megfulladt a Glee – Sztárok leszünk! színésznője, Naya Rivera, négyéves kisfiát egyedül találták meg egy csónakban egy kaliforniai víztározóban, a Lake Piruban.

A rendőrség halottnak gondolja a színésznőt, vagyis már nem mentőakciót folytat, hanem a holttestet keresi, a Glee-ben szintén látott Heather Morris viszont így is részt venne a kutatásban.

Naya Rivera és Heather Morris Forrás: AFP/2010 Getty Images/John Shearer

Morris a Twitteren jelezte a Ventura megyei seriffhivatalnak, hogy több barátjával együtt csatlakozna a part menti kereséshez, a hatóságok ugyanis nemcsak a tóra koncentrálnak, a környező kunyhókban is szétnéznek.

A színésznő azt írta, tisztában van vele, hogy a rendőrök megtesznek minden tőlük telhetőt, de ő annyira tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érzi magát, hogy mindenáron szeretne segíteni valamiben:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről