Egy másodpercen múlt Kovács Áron élete

Észbontók
Kovács Áron
Vágólapra másolva!
Kovács Áron úgy érzi, egy láthatatlan kéz megálljt parancsolt neki, hogy ne adjon gázt az autójának, ezzel pedig egy halálos balesetet sikerült megúsznia.
Vágólapra másolva!

A LifeTV Bréking című műsorában pénteken az isteni gondviselés is téma lesz, melynek kapcsán egy érdekes történetet osztott meg a műsorvezetőkkel és a vendégekkel Kovács Áron. Azt mesélte, hogy egy sötét, ködös hajnalban tartott hazafelé, amikor át kellett volna hajtania az autópályán, de megállt a piros lámpánál, ahonnan a zöldre váltás után sem indult el - maga sem tudja, miért.

"Már elkezdtem a gázzal játszani, váltott a lámpa, de valami a vállamra tette a kezét, nem tudom megmagyarázni, de visszaraktam a gázt" - mondta, hozzátéve, hogy a mellette álló autó ekkor kifordult jobbra, majd a semmiből, 130-cal elszáguldott előttük egy kamion.

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

Percekig ott maradt az utasával, akivel nem értették, miért engedte vissza a gázt, de megbeszélték, hogy ez a kamion biztosan átment volna rajtuk, és mindketten meghaltak volna. "Ha valaki megkérdezi, hiszek-e a gondviselésben, hogy a francba mondjak nemet, nem tudok rá nemet mondani" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről