A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Sorra térnek vissza a színészek a munkába az Egyesült Államokban is

Chapter One: The River\'s Edge EPISODIC
Riverdale -- "Pilot" -- Image Number:RVD101g_BTS_0281.jpg -- Pictured (L-R): Behind the scenes with KJ Apa as Archie, Camila Mendes as Veronica, Cole Sprouse as Jughead, and Lili Reinhart as Betty -- Photo: Katie Yu/The CW -- © 2016 The CW Network. All Rights Reserved.
Vágólapra másolva!
A Riverdale-t gyártó Warner Bros. TV várhatóan beindítja húsz sorozatának forgatását szeptember végéig.
Vágólapra másolva!

Az egyik legmenőbb fiatalos sorozat a Riverdale, szeptember 14-én folytatta a stáb a munkát Vancouverben. A sorozat kreátora, Roberto Aguirre-Sacasa posztolt egy képet, amelyen Camila Mendes, Lili Reinhart, Madelaine Petsch, Cole Sprouse és Drew Ray Tanner is szerepel.

Forrás: Katie Yu/The CW/© 2016 The CW Network, LLC. All Rights Reserved./Katie Yu

A stáb hónapokon át készült erre a napra, két hétig karanténban is voltak, az olvasópróbákat pedig online tartották, ehhez nem kellett összejönniük egy teremben. A szereplőknek kifejezetten megtiltották, hogy másokkal találkozzanak a forgatás előtti két hétben: ez érthető, mert egy operatőrt vagy világosítót még lehet pótolni, de ha egy főszereplő lebetegszik, akkor száz ember munkája leáll.

A Riverdale-t gyártó Warner Bros. TV várhatóan beindítja húsz sorozatának forgatását szeptember végéig. A Riverdale épp a negyedik évadját forgatta, amikor március közepén kénytelen volt leállni a koronavírus-járvány miatt, akárcsak a legtöbb film és sorozat a világon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!