Az esküvője előtt akart öngyilkos lenni egy tévésztár

LA Screening Of Fox Searchlight's "Ready Or Not" - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry
CULVER CITY, CALIFORNIA - AUGUST 19: LeeAnne Locken attends the LA Screening Of Fox Searchlight's "Ready Or Not" at ArcLight Culver City on August 19, 2019 in Culver City, California. Jon Kopaloff/Getty Images,/AFP
Vágólapra másolva!
Három hónappal az esküvője előtt még végezni akart magával a The Real Housewives of Dallas-ban látott LeeAnne Locken, erről mesélt.
Vágólapra másolva!

A The Real Housewives of Dallas egyik szereplője, a pár filmben és sorozatban színésznőként is látott LeeAnne Locken tavaly áprilisban férjhez ment, de januárban még az öngyilkosságot fontolgatta – derült ki Andy Cohen műsorából, ahol összegyűltek "a nem átlagos feleségek".

LeeAnne Locken Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

A The Real Housewives of Dallas-ban szintén látott Stephanie Hollman arról mesélt, hogy 22 évesen öngyilkosságot kísérelt meg, mire Locken bevallotta, hogy ő 2019 januárjában tette ugyanezt, három hónappal azelőtt, hogy férjhez ment Rich Emberlinhez.

Locken korábban is beszélt már arról, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatta a legjobb barátja apja, de egyébként a kortársai is sokat piszkálták, miután korán bekerült a showbizniszbe. Múltbeli traumái miatt több öngyilkossági kísérlete is volt, arról azonban eddig nem lehetett tudni, hogy a közelmúltban is megpróbált végezni magával.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!