Pásztor Annáról leesett a szoknya, bugyiban táncolt a TV2 műsorában

Pásztor Anna, Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Véget ért a Dancing with the Stars – Mindenki táncol negyedik, halloweeni adása, a zsűri és a nézők döntése alapján Marsi Anikó és Szabó Gábor párosa esett ki a TV2 táncos vetélkedőjéből. Közben Tóth Gabi először szerepelt tévéshow-ban a szülése óta, Pásztor Anna produkciójában pedig volt egy nem várt elem, a szoknyája ugyanis leesett róla tánc közben.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars negyedik élő show-ja pont október 31-re esett, így a téma természetesen a halloween volt: Stohl András műsorvezető vámpírként, egy koporsóból köszöntötte a nézőket az elején, a táncosok a legkülönfélébb maszkokban és jelmezekben jelentek meg, a zsűriben ülő Ördög Nóra vezetékneve pedig állandó poénforrás volt.

Visszatért Marsi Anikó, akinek a harmadik adást ki kellett hagynia, miután elkapta a koronavírust. A híradós már jól van, viszont a karantén lejártával csak két napot tudott gyakorolni – míg a koronavíruson szintén átesett Osvárt Andreának egyáltalán nem maradt ideje újabb koreográfia megtanulására, így ő a mostani versenyből is hiányzott. Nem tudott még visszatérni Istenes László korábbi táncpartnere, Czina Boglárka sem, így a Mokka műsorvezetője ismét Váradi Martinával állt színpadra.

Osvárt Andrea és Suti András most sem volt versenyben Forrás: TV2

Tóth Gabi egy – a Tha Shudrasszal közös – vendégprodukcióval először szerepelt tévéshow-ban a szülése óta, miközben a versenyzők az alábbi táncokat mutatták be, majd az alábbi pontszámokat kapták a zsűritől, vagyis Ördög Nórától, Molnár Andreától, Schiffer Miklóstól és Kováts Gergely Csanádtól:

  • Détár Enikő és Baranya Dávid: pasodoble, 38 pont
  • Istenes László és Váradi Martina: bécsi keringő, 33 pont
  • Tóth Dávid és Lissák Laura: szamba, 31 pont
  • Marsi Anikó és Szabó Gábor: tangó, 31 pont
  • Noszály Sándor és Mikes Anna: csacsacsa, 30 pont
  • Horváth Tamás és Sipos Viktória: jive, 37 pont
  • Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan: rumba, 36 pont
  • Győrfi Dániel és Stana Alexandra: szamba, 37 pont
  • Gabriela Spanic és Andrei Mangra: showtánc, 31 pont
  • Pásztor Anna és Köcse György: tangó, 38 pont

Az utolsó produkcióban volt egy előre nem tervezett látványelem is, Pásztor Annáról ugyanis leesett tánc közben a szoknyája, így kénytelen volt bugyiban végigcsinálni a koreográfiát:

A zsűri pontszámai alapján a mezőny elején holtverseny alakult ki, Détár Enikő és Baranya Dávid, illetve Pásztor Anna és Köcse György teljesítettek a legjobban, Noszály Sándor és Mikes Anna pedig a legrosszabbul – a végső sorrendet viszont a nézők szavazatai is befolyásolták.

A pontok összefésülése után a veszélyzónába, vagyis az utolsó két helyre Marsi Anikó és Szabó Gábor, illetve Noszály Sándor és Mikes Anna került, akik közül a közönség Noszályékat juttatta tovább: kiesett tehát Marsi Anikó és Szabó Gábor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről