A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, hogy folytatja-e a TV2 táncos show-ját Gabriela Spanic

TV2, tánc, show, műsor, Dancing with the stars - Mindenki Táncol - új vetélkedő első élő forgatási napja 2020 október 10.
Dancing with the stars - Mindenki Táncol - új vetélkedő első élő forgatási napja 2020 október 10.
Vágólapra másolva!
Gabriela Spanic menedzsmentje közleményben tudatta: a világsztár Budapesten marad, folytatja a Dancing with the Stars műsorát.
Vágólapra másolva!

Gabriela Spanic a Dancing with the Stars második élő show-jának végén tudta meg, hogy meghalt az édesanyja. A TV2 közlése szerint az énekesnő édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. Spanic Magyarországra történő útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a terápia sikeres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, és a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia.

Kérdéses volt, hogy a színésznő Magyarországon marad-e, és folytatja-e a felkészült a következő élő show-ra. Az Instagramján tették közzé a döntést, miszerint továbbra is versenyben marad.

„Drága angyalaim. Köszönök minden egyes üzenetet, megtöltenek szeretettel és békével. Mellékelem a menedzserem levelét, ez az egyetlen igazság ebben az ügyben. A családom és én mindent megtettünk, amit tehettünk édesanyánkért, vele voltunk minden nap. Testvéreimmel együtt el tudtunk búcsúzni tőle, az én esetemben akkor, amikor elindultam a show-ra. Ő most már Isten országában van" – írta az énekesnő.

A menedzser sajtóközleményében az áll, hogy a műsor előtt videóhívásban volt Spanic és édesanyja, a színésznő végigcsinálta a szombat esti show-t, és egy órával később értesült arról, hogy elhunyt az édesanyja. Sajnálja, hogy nem tudott ott lenni a temetésen, mert az másnap volt – így viszont mindenképp marad a TV2 szombat esti táncos műsorában. Norma 67 éves volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!