Megfenyegették a Dancing with the Stars zsűritagját

DWTS
Vágólapra másolva!
Nagy port kavart egy hete Schiffer Miklós Gabriela Spanicnak címzett megjegyzése, amit bár saját elmondása szerint nem szánt sértésnek, sokan, köztük a világsztár is úgy értelmezte.
Vágólapra másolva!

Schiffer Miklós divatszakértő csalódottságának adott hangot a venezuelai színésznő első színpadra lépése után, mivel többet várt tőle. Később pedig megjegyezte: "Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni", majd még hozzátette: "Ugye, tudjátok, mire gondolok?"

DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS

Ez a két mondat alaposan beégett Gabriela Spanic emlékezetébe, de nem csak ő, a rajongói is zokon vették. Schiffer Miklós számos üzenetet kapott az adás után, ezek között pedig akadt néhány fenyegető hangvételű is.

"Gabriela néhány napja kijelentette, hogy megbocsájt nekem. Lehet, hogy az a bizonyos mondat nem volt a helyén. Ugyanakkor vele szemben bennem fokozott elvárás volt, ami talán túlzó volt, hiszen ő is éppen olyan versenyző, mint a többiek. Egyébként sokan voltak, akik szerint az elvárhatónál keményebbek voltak a szavaim. Közülük sokan ezt jelezték is felém különböző fórumokon.

Bevallom, nem lepett meg egyik üzenet sem, nem tulajdonítottam nekik túlzott jelentőséget, hiszen ez benne van a pakliban" - mesélte a Ripostnak.

DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
DWTS
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről