Rettenetes fejfájástól szenvedett a TV2 sztárja, aludni sem tudott

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Követői segítségét kérte, de a helyzet már javult. 
Vágólapra másolva!

A Dancing With The Stars című show-ra készül Gelencsér Timi. Nagyon fiatalon kezdett el foglalkozni a modellkedéssel, ő a 2016-os Miss World Hungary, amelynek a világversenyén Washingtonban a döntő napján bekerült a legszebb 20 lány közé. Az első Exatlonban versenyző volt, majdnem nyert is, bebizonyította, hogy hetekig elvan smink, meleg víz, puha ágy nélkül, nem egy kényeskedő szépségkirálynő. A második Exatlonban már riporter volt, most pedig táncolni fog, ha minden jól megy, heteken át.

Gelencsér Tímea még az Exatlonban Forrás: instagram.com/timella

Most próbán borzasztó fejfájás jött rá, ami sehogy sem akart elmúlni. Követőitől kért segítséget. „Fájt a fejem, de nem volt nálam gyógyszer. Sehol nem találtuk tablettát, ezért kérdezem most tőletek, ilyen esetben milyen praktikákat ismertek, hoyg legközelebb tudjam, mivel próbálkozzak" – írta a Ripost szerint.

A helyzet viszont kicsit később javult, mert Gabirela Spanic társaságában fotózták, aki amúgy riválisa lesz. "Mi már izgatottan várjuk a holnapot! Sokan kértetek közös képet Gabyval, én teljesítettem... Egyébként kérdeztétek, milyen Gaby, és azt kell hogy mondjam, hogy naaaagyon aranyos! Mindig van mindenkihez egy kedves szava, én pedig próbálok visszamakogni neki valami szépet spanyolul" - informálta követőit saját oldalán Gelencsér Timi.

Gabriela Spanic-interjút itt olvashat, alább pedig az új poszt:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről