Alig pár szavazat döntött a Sztárban sztár újabb kiesőjéről

Vágólapra másolva!
Kevesebb, mint száz szavazat döntött a végén: Miss Mood ötször került már a kiesőzónába, eddig mindig megmenekült, de ezúttal ő lett a heti kieső.
Vágólapra másolva!

Már csak hatan maradtak az október 18-i adásra, négy férfi és két női énekes versengett a Sztárban sztár újabb show-jában. Vastag Csaba erősen nyitott, 39 ponttal, Miss Mood csak 33 pontot szerzett, Curtis, Tóth Andi és Szabó Ádám viszont lenyűgözte a zsűrit, a maximális negyven pontot kapták. Íme pár erősebb produkció, elsőnek Curtis:

Szabó Ádám, mint James Brown:

Tóth Andi, mint egy apró Ganxsta Zolee:

Így nézett ki Vastag Csaba:

Horváth Boldi mint egy TSZ-tag:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lássuk, hogy boldogul Scatman John bőrében @horvath_boldi #SztarbanSztar #TV2

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés,

Duettezett Miss Mood és Szabó Ádám, Papp Szabinak nagyon tetszett az előadás, szerinte volt benne érzelem, búgás. „Az első verzében iszonyú hamisak voltatok" – ezt már Bereczki Zoltán mondta, hozzátéve, hogy utána javult valamelyest a helyzet. „Közel volt a szátok, de nem éreztem a kémiát. Nekem volt egy hiányérzetem" – tette hozzá. Mindenkitől 10 pontot kaptak, csak Bereczki adott 8-at. A nyolcast megszerette a zsűritag, mert jött Curtis és Boldi bohóckodása, arra is ugyanennyi pontot adott, a társai viszont két tízessel és egy kilencessel jutalmazták a bulizókat.

Camila Cabello és Shawn Mendes bőrében romantikázott a Sztárban Sztár színpadán Miss Mood és Szabó Ádám, nézze meg őket itt:

Az LMFAO két tagja, RedFoo és SkyBlue képében csinált óriási bulit a Sztárban Sztár nyolcadik adásában Curtis és Horváth Boldi:

A folytatásban duettezett egyet Tóth Andi és Vastag Csaba is, előbbi örülhetett, hogy végre kiereszthette a remek hangát ezen az estén, és nő lehetett, miután Ganxsta Zolee-ként azt ismételgette, hogy „bumm a fejbe." A romantikus duett Köllőnek nem tetszett, két havert látott, nem szerelmeseket, de Papp Szabi is inkább kellemetlen súrlódást érzett. „Ingás volt, sajnos" – vélekedett.

TV2

Kökény Attila szerint iszonyatosan nehéz volt a daluk, és egyfajta megbicsaklást, intonációs hibát hallott. „A popzene egyik legnehezebb dala" – vélte Bereczki, szerinte tökéletesen összekapaszkodott a két énekes, és a másikból merített erőt. 35 pontot kaptak, ezért:

Ezzel kialakult a zsűrilista: Miss Mood 71 ponttal állt a legvégén, 77 pontja volt Curtisnek, Szabó Ádám pedig 78-at szerzett összesen, ezzel állt az élre. A folytatásban Pápai Joci mutatta be új dalát négy táncosnő társaságában. Vele kapcsolatos a TV2 nagy bejelentése is, erről itt írtunk.

Az összesített versenypontok alapján Miss Mood állt hátul, Vastag Csaba után. Szabó Ádám nyerte a hetet, a többiek vígan veregették a vállát: riválisok ugyan, de örültek a sikerének. Babett a végső értékelésnél az alázatot emelte ki, szerinte szép este volt. Papp Szabi arról beszélt, hogy nehezedik a verseny, nehéz dalok voltak ma, Kökény Attila pedig nem volt valami összeszedett az értékelés során. Bereczki úgy vélte, remek este volt, az irány jó.

Miss Mood ötször került már a kiesőzónába, eddig rendre megúszta, de ezúttal nem: ő a heti kieső, Vastag Csaba marad a show-ban. Kevesebb, mint száz szavazat döntött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről