Sztárok, akik a járvány alatt válnak

(FILE) Cardi B Files for Divorce from Offset After 3 Years of Marriage USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing V
(FILE) Cardi B Files for Divorce from Offset After 3 Years of Marriage. BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 25: Rapper Offset (Kiari Kendrell Cephus) and wife/rapper Cardi B (Belcalis Marlenis Almanzar) arrive at The Recording Academy And Clive Davis' 2020 Pre-GRAMMY Gala held at The Beverly Hilton Hotel on January 25, 2020 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Sok párkapcsolat nem bírta ki a világjárvánnyal járó változásokat, az Egyesült Államokban például több mint harminc százalékkal nőtt a válóperek száma ebben az időszakban. Akadt a sztárok között is, aki a koronavírus elterjedése után adta be a válókeresetet, ilyesmire itthon is volt néhány példa: pár emlékezetes szakítást itt szedtünk össze, magyar szépségkirálynők tönkrement házasságáról itt írtunk bővebben – most azonban lássuk a külföldi sorstársaikat!
Vágólapra másolva!

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

Forrás: WireImage/2014 Amy Graves/Amy Graves

Az egykori gyereksztár és bankár férje, Nicolas Sarkozy féltestvére között tizenhét év a korkülönbség, így sok ismerősük előre megmondta, hogy hamar szakítani fognak. Hogy végül miért döntöttek a válás mellett, arról itt olvashat bővebben, az már csak hab volt a tortán, hogy a keresetet a világjárvány miatt először nem fogadta el a New York-i bíróság – a korábbi színésznő helyzetét ugyanis nem tartották elég aggasztónak, hiába kellett volna rövid határidővel kiköltöznie a férjével közös apartmanjukból.

Jaime King és Kyle Newman

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A legutóbb a Black Summer (Fekete nyár) című zombis sorozatban látott King válása sem zajlik zökkenőmentesen, a színésznő már az elején távoltartási végzést kért a saját férjével szemben – amit az egyáltalán nem tartott jogosnak, nem értette, miért van rá szükség. Később a rendezőként ismert férj fordult a bírósághoz, azt állította, hogy a felesége gyakorlatilag kiürítette a közös bankszámlájukat, alig hagyott neki valamennyi pénzt. A házasság tizenhárom évig tartott, a párnak egy öt- és egy hatéves fia van.

Jordana Brewster és Andrew Form

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A Halálos iramban-filmek színésznője A texasi láncfűrészes gyilkosság: A kezdet forgatásán találkozott producer férjével, 2007-ben házasodtak össze. Náluk viszonylag simának tűnt a szakítás: év elején különköltöztek, de közölték, hogy kölcsönös tiszteletben, egy csapatként kívánják nevelni két gyereküket. Brewster végül júliusban adta be a válókeresetet, szeptemberben már az új barátjával, Mason Morfittal – a ValueAct Capital nevű befektetési cég vezérével – fotózták Malibuban.

Lapozzon, a következő oldalon újabb, válófélben lévő párokkal folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről