Az utcán ölte meg magát egy 33 éves tévészereplő

Vágólapra másolva!
Nate Burrell az A&E tévécsatorna 60 Days In című, börtönös sorozatában szerepelt.
Vágólapra másolva!

A michigani Allegan központjában lett öngyilkos a tévés realityben látott férfi, lelőtte magát. A tragikus hírről Burrell testvére, Chelsey Walker informálta a TMZ-t. A férfi nemrég költözött külön terhes feleségétől, korábban katona volt.

Pár órával korábban búcsúüzenetet írt közösségi oldalára, ebben közölte, hogy „egyszerűen elfáradt." Mint írja, annyi mindenen ment keresztül, és a jelenlegi helyzete miatt jobban szenved, mint valaha is gondolta volna. Bocsánatot kért írásban a családtagjaitól, barátaitól, mert azokkal a kétségekkel hagyta itt őket, hogy biztosan tudtak volna segíteni. Burrell a búcsúüzenetben leírja, hogy a döntése nem spontán volt, és senki ne érezze magát hibásnak ezért.

Kőkemény műsorban vállalt szerepet

A 60 Days In című műsorról korábban az Origo is írt. Az első évadban hét ártatlan vonult önként börtönbe, hogy a nézőknek is beszámolhasson arról, mi folyik a fegyintézet falai között. A reality ötlete egyébként az indianai Clark megye seriffjétől, Jamey Noeltől származott, aki a hivatala átvételekor azt látta, hogy a megyei börtönben korrupció és anarchia uralkodik, mondhatni a rabok uralják az intézményt.

A hét önkéntes ennek megfelelően nyomozást is végzett a börtönben, az volt a feladatuk, hogy fényt derítsenek olyan illegális tevékenységekre, amelyeket a biztonsági kamerák nem tudtak rögzíteni. Pár alkalmazottat ki is rúgtak a felvételek megtekintése után.

A börtönőrök és az irodai dolgozók sem tudtak a titkos akcióról. A szereplők egyébként álnéven szerepeltek, és mindannyian kaptak egy kidolgozott háttérsztorit is, hogy milyen (fiktív) bűntettért ültették le őket. Egyikük sem lepleződött le, verekedések persze voltak, de senkinek nem esett komolyabb baja a 60 nap alatt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről