Demcsák Zsuzsa karjai között zokogott a Farm VIP szereplője

Farm VIP
Vágólapra másolva!
Megvan az első kieső a TV2 valóságshow-jában, a Farm VIP-ból elsőknek Sebők Vilmos hullott ki: öten ellene szavaztak, mert a munkát szerette kiosztani másoknak, de ő ritkán ragadta meg a kapanyelet. Párbaj is volt, a kihívottnak olyan rosszulesett, hogy kieshet, hogy elsírta magát.
Vágólapra másolva!

A védettséget élvező Horváth Éva szavazott elsőként, Sebők Vilire tette a jelét, mert nem veszi ki a részét a feladatokból. A volt futballista Andrét jelölte meg, mert távol áll tőle a farmélet. „Kicsit könnyen feladja, bedobja a törülközőt Vili" – adta vissza a jelet az énekes. Sydney motivációs jelet emlegetett, szintén Sebőkre tett, szerinte áthárította rá a munkát. „Vili sokszor kisomfordál a munka elől" – vélte. Máté úgy gondolta, Andrénak kéne mennie, majd Kucsera Gábor érkezett, ő is Sebőkre tette a jelét, mert ugyan sportoló, de ehhez képest nem teljesített rendesen. „Én inkább mellékszerelő voltam az elmúlt két napban" – dünnyögte beismerően a volt labdarúgó. Terecskei Rita szerint nem kérdés, hogy rá szavaz, mert vicces ember ugyan, de folyton csak a feladatokat osztja másokra.

TV2

Jóni Máté volt az egyetlen, aki nem rá szavazott, az ő tanácsát kérte ki Sebők, ki legyen az ellenfele. Pár perccel később a tanácsadó jelezte, hogy a meghozott döntéssel ő nem ért egyet. Mindenki azt várta, hogy André lesz a kihívott, de Sydney nevét mondta ki a kihívó, ezen sokan elképedtek, mert nem hitték, hogy megtermett férfiember létére gyenge lányt választ. Utóbbi érzelmes nő, el is sírta magát, nem várta, hogy már a harmadik napon ez történik vele, Demcsák Zsuzsa műsorvezető pedig úgy ölelgette, mint anya a kislányát, akit csúfolnak az iskolában.

TV2

Ekkor jött a párbaj, a kihívott dönthetett arról, hogy mi legyen a „fegyvernem." Erő, ügyességi és logikai feladat közül választhatott Sydney, a másodikat akarta. Kukoricacsutkából kellett 30 szintes tornyot építeni – itt tényleg nem számított Sebők focista múltja. Végül a lány nyert, boldogan ölelgette csapattársait, majd szaladt megint Demcsák Zsuzsához, csak ezúttal vígan, hiszen pacsirták daloltak szívében. Terecskei Rita elárulta, hogy megkönnyebbült, hogy kiesett Vilmos, de haragszik rá, mert szerinte lenézi a nőket, csak pattogtatta őket a farmon. „Az ilyeneket a Holdig rúgnám" – jegyezte meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről