Koronavírusos lett egy színész házaspár is

ACLU SoCal's Annual Bill Of Rights Dinner 2019 USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Beverly Hills Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRI
BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 17: Sheila Kelley and Richard Schiff arrive at the ACLU SoCal's Annual Bill Of Rights Dinner 2019 held at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on November 17, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Koronavírusos az Emmy-díjas Richard Schiff, ahogyan színésznő felesége, Sheila Kelley is.
Vágólapra másolva!

Az elnök emberei Emmy-díjas színésze, Richard Schiff is elkapta a koronavírust, a feleségével, az ötven filmben és sorozatban szintén látott Sheila Kelley-vel együtt betegedtek le.

Sheila Kelley és Richard Schiff Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Schiff csak annyit írt a Twitteren, hogy kemény küzdelmet folytatnak az egészségükért, Kelley az Instagramon részletezte is a tüneteket. Szerinte a koronavírus azért alattomos betegség, mert a tünetei akár óránként is váltakozhatnak: az egyik pillanatban már-már jól érzi magát az ember, a következő pillanatban viszont nem jut levegőhöz.

A házaspár jelenleg karanténban van Vancouverben, ahol a Doktor Murphy-t is forgatják: abban mindketten szerepelnek, de a betegségük egyelőre nincs hatással a sorozat munkálataira.

Schiff olyan szériákból is ismerős lehet még, mint a Képmás, a Nagypályások vagy A viszony, Kelley pedig többek között az L.A. Law-ban és a Gossip Girl – A pletykafészek-ben játszott hosszabban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!