Kulcsár Edina is kiáll Tóth Andi mellett, a rosszindulatú kommentelőknek üzent

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Volt szerelme, Tóth Andi nem gratulált látványosan a show végén a Sztárban Sztár-győztes Szabó Ádámnak, ezért rengeteg kritikát kap a kommentelőktől. Az énekes egy bejegyzésben már védelmére kelt, és most Kulcsár Edina is kiállt mellette.
Vágólapra másolva!

"A rosszindulatot gyűlölöm a legjobban, ezért megosztanék mindenkivel egy videót, amit én is csak úgy kaptam. Ezt egy néző vette fel tegnap este a Sztárban Sztár stúdiójából. Mivel ez élő adás volt, így sajnos megesik az, ami pont abban a pillanatban történt, amire talán a legtöbben kíváncsiak voltak, hogy miként fogadják majd az eredményhirdetésnél a dobogósok, hogy melyikőjük lett az első. Pont belépett valaki a kamera elé, amikor gratuláltak egymásnak Andiék! Merthogy GRATULÁLTAK.

Ezúton szeretnék én is gratulálni neki. Mindketten szuperül szerepeltek! Mint tudjuk, én Andinak szurkoltam, mert még soha nem nyert lány, és mert hihetetlenül tehetséges, de Ádám is megérdemeltem nyert" - írta oldalán.

"Szóval, igazából nyilván ez nem az én dolgom, de mivel lépten-nyomon szembejön velem mindenféle furcsa hír, ahogy Andit ostorozzák, azt gondoltam, megmutatom ezt a videót. Remélem sokak megtanulják már végre, hogy tudatlanul nem ítélkeznek és írnak csúnyábbnál csúnyább dolgokat egy embertársuknak sem. Hiába szerepelnek emberek tévében, ők ugyanolyan emberek, akiknek van lelkül. Éreznek! Jót és rosszat egyaránt.

Lehet, hogy csak egy újabb és újabb bizonyítványt szeretnének, mert nem volt elég a suliban szerzett?! Mondjuk abban maximálisan igazuk van, hogy ez a legkönnyebben megszerezhető bizonyítvány, mert egy-egy megnyílvánulásukkal, nagyon szépen tudják magukat minősíteni!" - áll a bejegyzésben.

"Szeressük már egymást, KÖNYÖRGÖM! Ha mégsem szimpatizálunk valakiven (nyilván nekem is van ilyen, bár kevés akkor meg szimplán ne vegyünk adott illetőről tudomást. A saját lelki nyugalmunkat is úgy tudjuk a leginkább megtalálni, ha csak a jóra koncentrálunk! Akinek nem inge, kérem, ne vegye magára. Ez a történés nem az én oldalamon zajlott, és remélem, hogy TI, az én követőim ugyanúgy gondolkoztok, mint én!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről