Majka még mindig marad a kórházban, soha nem érezte ilyen fáradtnak magát

Vágólapra másolva!
Csütörtök este is bejelentkezett Majka a kórházból, megvan az új tesztjének azt eredménye.
Vágólapra másolva!

„A tegnap és a mai nap nem volt rózsás. A laboreredmények nem rosszak, de a gyulladásos érték ugrál. A tesztem megjött, pozitív, ezzel nem tudok mit csinálni. Addig a kórház nem akar tőlem megszabadulni, amíg nincsen minden rendben. A szteroidot elkezdték felezni, kapom tovább az antibiotikumot" – számolt be állapotáról.

YouTube

Lezuhanyozott, nyírt a szakállából, próbált egy kicsit emberibbnek kinézni, és lecserélte három nap után a többször átizzadt pólóját, ezt pedig értékelték a követői. „Mandarint eszek és kefírt... kiváncsi vagyok, mi lesz a vége... A lényeg, hogy két napja jobban éreztem magam, de akkor sz.rabbak voltak az eredményeim. Más covidos is mondta, hogy ez egyik nap ilyen, a másik nap olyan" - elmélkedett.

„Olyan szintű fáradtság van rajtam tegnap óta, hogy elmondani nem lehet. Annyira leteper a vírus... ilyen fáradtságot soha nem éreztem... eszel-iszol, de egyszerűen nem segít" – morgolódott. Egy dolog azért segített neki, a magyar válogatott szerdai, nagyszerű győzelme, az felvillanyozta. Hiába néz sorozatokat, filmeket, az olvasás sem köti le. Pornót javasolt neki valaki, de azt mondta erre, hogy a szex érdekli legkevésbé. Nem érdekli semmi, panaszolta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről