Gelencsér Tímea széttört egy furulyát egy osztálytársa fején

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Első látásra igazi jó kislányként éli mindennapjait Gelencsér Tímea, ám a Dancing with the Stars versenyzője elárulta: nem volt ez mindig így.
Vágólapra másolva!

A korábbi szépségkirálynő az általános iskolában annyira rossz gyerek volt, hogy az ellenőrzőjében a jegyeknél talán csak intő volt több, többet ráadásul magától az igazgatótól kapott. "Tényleg irdatlan rossz gyerek voltam. Nem tudom, miből fakadt ez a rosszaság, talán abból, hogy harmadik, legkisebb gyerek vagyok, vagy hogy inkább a fiúkkal barátkoztam. Tény, sok borsot törtem a tanáraim orra alá" - vallotta be a Blikknek.

Forrás: instagram.com/timella

"A suliban a fiúk mindig kekeckedtek... Lökdöstek, ráncigálták a hajam. Most már tudom, hogy ebben a korban ez még annak a jele, hogy tetszik egy lány. Akkor azonban úgy éreztem, meg kell védenem magam, és

Szegény tán el is ájult, a mentő vitte el, szétrepedt a fején a bőr" - mesélte Gelencsér Tímea.

Persze ez az eset nem volt gyakori, beírásai java részét jóval általánosabb dolgok miatt kapta. "Alapvetően a folyosón való rohangálásért kaptam intőt, vagy azért, mert a földszinti teremből az ablakon keresztül ugrottam ki az udvarra. Egyszer elbújtam az óra feléig a szekrényben, de az is előfordult, hogy óra előtt eltüntettem a krétákat. A legszebb, hogy emlékeim szerint ezekre a többieket is rá tudtam venni, mint egy igazi bandafőnök" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!