Varga Miklós az Origónak: Kettős volt a viszonyom Fecóval, én még rajongóként is jártam a koncertjeire

Varga Miklós beszél CSELEKVÉS énekes gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása művész SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY színész
Budapest, 2020. január 8. Varga Miklós énekes, színművész, rockzenész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek Szigeti Ferenc zenész, gitáros, zenei producer, a Karthago rockegyüttes alapítója, vezetője, valamint a Proton és a Zebra lemezkiadók, majd a Polygram magyarországi képviseletének vezetője pályájának jelentősebb állomásait elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Balázs Fecó halála megrázta Varga Miklóst, aki rajongóként sok koncerten ott volt, majd később sokat is dolgozott együtt a zenésszel. Mint az Origónak elmondta, úgy érzi, még egy jelet kaptunk, hogy vegyük komolyan a koronavírust.
Vágólapra másolva!

"Borzasztó nehéz ilyenkor megszólalni, hiszen mit tud az ember mondani... Nyilván előjönnek azok az emlékek, melyek hozzá kötődtek az életünk folyamán. Nekem nagyon kettős volt a viszonyom Fecóval, én még rajongóként is jártam a koncertjeire, az egyik kedvenc zenekarom volt a Korál együttes. Később személyes ismertségre is szert tettünk, voltak közös munkáink is. Borzasztó ezzel a hírrel szembesülni" - mondta az Origónak.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Úgy érzi, még inkább komolyan kell venni a vírus miatt bevezetett korlátozásokat, mindenkinek nagyon oda kell figyelni. "Az embert ez a hír is arra készteti, hogy ezt a nyomorult vírust még komolyabban vegye. Ez a vírus nincs tekintettel senkire. Úgy szedi az áldozatait, ahogyan akarja, nincs tekintettel hírnévre, pályafutásra, élethelyzetre, egyszerűen bárkit elragadhat" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről