Bodrogi Gyula: Nem szabad, hogy ez a vírus legyen a főszereplő!

Bodrogi Gyula, Doktor Balaton
Vágólapra másolva!
Bodrogi Gyula is szerepelni fog a TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatában, a Doktor Balatonban Duska bácsit alakítja majd. A történet szerint az unokájával köt majd üzletet, miközben párjával épp egy világ körüli utat tervezgetnek. A színész az Origónak elmondta, hogy hangulatos és vidám volt a forgatás, amit ugyan valamennyire megnehezített a járványhelyzet, de a profi stábnak és az előírásoknak hála minden gördülékenyen ment. Szeretné, ha az emberek életében nem a koronavírusé lenne a főszerep, és bízik abban, hogy hamarosan véget ér a járvány.
Vágólapra másolva!

Mit lehet tudni a sorozat indulása előtt a karakteréről, Duska bácsiról?

A sorozatban van egy unokám, aki tulajdonképpen az egyik főszereplője a történetnek. Nekem van a Balaton mellett szőlőm, és azon a birtokon, a nagy területen van lehetősége valamiféle gyógyvíznek... Az unokámnak van autója, nekem földem, és épp Cilikémmel, akit Voith Ági játszik, egy világ körüli útra szeretnénk menni, meg szeretném neki mutatni a világot. Ehhez persze kell egy autó, ami nekem nincs, de az unokámnak igen, ezért aztán üzletet kötünk.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Mennyire nehezítette meg a forgatást a világjárvány?

Hangulatos, jó volt a közös munka, úgy láttam, a srácok nagyon profi módon végzik a dolgukat. Megnehezítette a munkánkat a koronavírus, de míg dolgoztunk, erről meg tudtunk valamennyire feledkezni.

Kicsit olyan, mintha egy háború lenne most a főszereplő az emberek életében. Ez egy olyan vad dolog, ami tudjuk, hogy ellenünk van, tudjuk, hogy támad, de sose tudjuk, hogy mikor, hol és honnan jön majd. Ronda dolog, de az emberiség már túlélt több ronda dolgot.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Bele fog nézni a sorozatba?

Megmondom őszintén, nem nagyon szoktam, hisz nekem nem az a dolgom, hogy megnézzem magam. De azért most egyet, kettőt biztosan megnézek majd belőle, kíváncsi vagyok az eredményre.

Több kevésbé ismert, kevésbé tapasztalt színész is szerepet kapott a TV2 sorozatában. Kértek tanácsot Öntől a munka során, mennyire jellemző ez?

A film, a sorozatkészítés egész más, mint a színház. Ott tudok a színészeknek tanácsot adni, mert a színház a színészeké és a közönségé. A film a rendezőé. Ott a rendező tud tanácsot adni, vagy esetleg ő kérhet tőlem valamiben egy kis segítséget. A másik színésznek, a partnernek csakis a rendező tanácsolhat. Hamarosan kiderül a nézők számára is, hogy min dolgoztunk. Hajrá, Doktor Balaton!

Forrás: TV2 Sajtószoba

A Doktor Balaton dupla premierepizóddal december 27-én, vasárnap este debütál a TV2-n, majd december 28-tól hétköznap esténként lesz látható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről