Magyar sztárok, akik nagyon fiatalon lettek nagyszülők

Kökény Attila
Vágólapra másolva!
Kökény Attilának 45 évesen két unokája van, és nagyon örül, hogy fiatalon lett nagyszülő, mint ahogy a négy unokával büszkélkedő Istenes László is. Több olyan sztárt is találni a magyar sztárvilágban, akik korán elkezdhettek unokázni: Kozsó már hét éve nagypapa, Rába Tímeát gyakran unokája anyjának nézik, Bangó Margit pedig csak 31 éves volt, amikor nagymama lett.
Vágólapra másolva!

Kökény Attila

Kétszeres nagypapa lett novemberben Kökény Attila, kinek lánya után most fia lett szülő. A Sztárban Sztár döntője alatt kapta a hírt, hogy menyét bevitték a kórházba, mert megindult a szülés. A kisbaba a Kökény Attila nevet kapta. Korábban a 45 éves énekes elárulta, hogy feleségével ők is gyereket terveztek, de az unokák érkezése miatt inkább lemondtak erről. "A kislányom, Aranka megelőzött minket: elmondta, gyermeket vár. A feleségemmel úgy gondoltuk, ez egyfajta jel, és elég egy kisbaba a családba.

ehelyett boldogan unokázom nagypapaként" - mondta.

Forrás: TV2

"Nagyon jó érzés, és az még jobban boldogabbá tesz, hogy 65 éves koromban lesz két húszéves unokám. Akik 45 évesek, mint én, és akkor születik a gyereke, azok nem biztos, hogy megélik azt, hogy nagypapák lehetnek, vagy ha igen, nem biztos, hogy láthatják az unokájukat felnőni" - mesélte a második unokát várva.

Rába Tímea

Rába Tímea az 1991-es Miss Hungary második helyezettjeként vált ismertté, majd többször láthatták a nézők a képernyőn. A modell 48 évesen lett nagymama, legidősebbik gyereke 23 évesen vált apává.

Aggódni kezdtem: úgy gondoltam, a fiamnak ilyen fiatalon inkább az életét kellene megalapoznia, nem gyereket nevelni" - mesélte korábban, de azt is elárulta, hogy amint a kezében tartotta unokáját, minden kételye elszállt, és kifejezetten tetszik neki, mikor azt hiszik, hogy ő a kicsi édesanyja.

Forrás: Facebook/Rába Tímea

"Nikos másfél éves, még nem beszél, egyelőre mindenkinek azt mondja, anya, és nagyon profin mutogat, jókat activityzünk vele. Imádom őt! Tündéri kisfiú, és csodálattal nézem, hogy a fiamból micsoda nagyszerű apa lett" - árulta el tavaly nyáron.

Bangó Margit

Bangó Margit 17 évesen hozta világra lányát, Marikát, aki csupán 14 éves volt, amikor az énekesnő első unokája, Tina megszületett, így 31 évesen már nagymama volt.

"Nekem mindig az volt az álmom, hogy sok gyerek legyen körülöttem, de nekem csak egy lehetett. A lányom bepótolta, négy unokával ajándékozott meg, és egy dédunokám is van" - mesélte néhány éve.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Kozsó

2013-ban derült ki, hogy Kozsó lányának gyereke született, így ma már egy hétéves unokája van az 55 éves énekesnek.

Forrás: Ámokfutók / Facebook

"Amikor kiderült, akkor természetesen madarat lehetett volna velem fogatni. Szerintem azonban mindenkinek jár az, hogy a magánéletét meg tudja tartani saját magának" - mondta, miután arról jelentek meg cikkek, hogy nem vállalja fel a nyilvánosság előtt a kicsi születését.

Lapozzon, nézze meg a többieket is! A TV2 műsorvezetője már négyszeres nagypapa, és olyan magyar énekes is van a listán, kinek legkisebb gyereke és unokája közt csak két évnyi korkülönbség van!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről